Menu
  • Kom lekker shoppen
  • versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

Lekker shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer >

Zet de bloemetjes eens binnen

Trendhopper vind woonaccessoires erg belangrijk, want dat zijn de sfeermakers in huis. En wat brengt er nu meer sfeer in huis dan bloemen en planten? Vrolijk pluimgras of een sierlijke hangplant geven dat saaie hoekje net dat extraatje dat het verdient. Dan is het ineens geen saai hoekje meer, maar juist de eyecatcher in huis.

Van hangplanten tot palmbomen

Een plant of bloem kan eigenlijk in geen enkel huis ontbreken. Een fleurig boeket of een exotische plant in je kamer zegt namelijk méér dan duizend woorden. Welke flora je ook prefereert, in het uitgebreide aanbod van Trendhopper vind je zeker iets naar jouw smaak.

Decoreer met bloemen en planten

Een leuk bloemetje of uitbundige plant geeft jouw woning net dat beetje extra uitstraling. Weet je nog niet precies welke het beste bij jou past? Begrijpelijk. Er zijn zoveel verschillende bloemen en planten! Doe bloem- en plant inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!