Menu
  • alle winkels geopend!
  • afhalen, versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

De winkels van Trendhopper zijn geopend. Ook versturen en bezorgen wij zoals je van ons gewend bent, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen! Lees meer >

Musthave potten en vazen

Een pot of een vaas in huis komt altijd van pas. Wanneer je onverwacht een bloemetje krijgt, of misschien wel om kleingeld in te sparen. De potten en vazen van Trendhopper zijn echter véél te leuk om pas weer tevoorschijn te halen wanneer je eens een bloemetje krijgt; die wil je áltijd in het zicht hebben staan. Want zelfs zonder iets erin zijn ze leuk om naar te kijken.

Potten en vazen in verschillende stijlen

Voor potten en vazen, groot en klein, moet je bij Trendhopper zijn! We hebben bijvoorbeeld niet alleen traditionele glazen vazen, maar bijvoorbeeld ook trendy kannen. En die gebruik je niet om te schenken, maar om te vullen met een mooie bos bloemen. Of met helemaal niets en zet je ze gewoon ter decoratie op je dressoir.

Op zoek naar potten en vazen?

Fleur jouw woning ook op met de potten en vazen van Trendhopper. Doe inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!