Menu
  • Shop online of in 1 van onze 19 winkels
  • Laten bezorgen of gratis afhalen
  • Veel artikelen direct leverbaar

Personaliseer je interieur met spiegels en foto’s

Hoe kun je je woning nu beter personaliseren dan met reflecties van jezelf? Foto’s van jou met vrienden of familie, maar natuurlijk ook met spiegels. Bijvoorbeeld een spiegel in de gang waarin je jezelf nog even checkt voor je de deur uitgaat. En een foto in een mooie lijst ernaast om jezelf te herinneren naar wie je straks weer thuis mag komen. Als je je woning daar geen persoonlijk tintje meegeeft!

Spiegels en fotolijsten in allerlei soorten en maten

Om jouw foto’s tentoon te stellen doe je ze natuurlijk altijd in een mooie lijst. Bij Trendhopper vind je allerlei soorten fotolijsten om jouw dierbaren en jezelf in te lijsten. Voor een live-versie van jezelf hang je natuurlijk ook spiegels op. Ook die heeft Trendhopper in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan spiegelkasten of spiegels met een baroklijst. Allemaal voor een personal touch in jouw woning.

Koop spiegels en fotolijsten bij Trendhopper

Nog niet honderd procent zeker welke foto een ereplekje verdient in jouw woning? En twijfel je waar een mooie spiegel tot zijn recht zou komen? Neem een kijkje online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!