Menu
 • Kom lekker shoppen
 • versturen & bezorgen is actief
 • shop 24/7 online in de webshop

Lekker shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer >

OPRUIMEN ALLES UIT DE KAST

STYLISCH VERANTWOORD OPRUIMEN: alles uit de kast

Haal alles uit de kast en ruim je huis flink op. Omdat opgeruimd zo lekker netjes staat. Echt ook; een opgeruimd huis lijkt meteen schoner (hoef je niet eens voor aan de poets). En mooi meegenomen: in een opgeruimde omgeving voel je je rustiger en gelukkiger. Waar je blij van wordt mag blijven, zoals opruimgoeroe Marie Kondo zegt. Op deze pagina daarom:
- Wat is opruimen
- Opruimen is ook showen
- Kastencollecties waarin jij stylish verantwoord kunt opruimen

opruimen in kast of trolley bij trendhopper
decoratief opruimen bij trendhopper
functioneel en decoratief opruimen bij trendhopper
 

Wat is opruimen?
Opruimen betekent kiezen. Kiezen wat mag blijven en wat de deur uitgaat. Kiezen wat achter de kastdeurtjes verdwijnt en wat je uitstalt. Het maakt opruimen leuk. Neem lekker de tijd om al je interieuritems nog eens goed bekijken. En dan pas besluit je welke items je wegstopt en wat je gaat tentoonstellen.

Opruimen of showen?
Opruimen is ook: kiezen wat je wilt showen. Jouw persoonlijke tentoonstelling in je woonkamer zeg maar. Een paar ideetjes:

 • Decoreren met een functie
  Heb jij bijvoorbeeld boeken die stylish verantwoord zijn? Zonde om ze allemaal te verstoppen in de boekenkast. Kies er één tot favoriet en leg die op de salontafel. Zo geef je woondecoratie ook nog eens een functie: je bent sneller geneigd om door het boek te bladeren.
 • Collage stylen met je mooiste interieuritems
  Een andere manier van decoratie in je kamer is collages maken. Ruim daarvoor een plekje in op een dressoir. Rangschik bijvoorbeeld allerlei glazen interieuritems naast elkaar.
 • Persoonlijke tentoonstelling
  Woondecoratie wordt echt gaaf als je er heel persoonlijke spulletjes aan toevoegt. Daarmee geef je je interieur een karakteristieke twist. Het hoort onmiskenbaar bij jou. Tips daarvoor geven we op deze inspiratiepagina over muurdecoraties: Wanddecoratie style je zo.
Opruimen in kasten Estrada bij Trendhopper
Opruimen in kasten Vitoria bij Trendhopper
6.	Opruimen in kasten Plain bij Trendhopper
 

Kastencollectie: aan kastruimte geen gebrek
Stylish verantwoord opruimen. Dat doe je met kasten waarin deurtjes, lades, planken en vakken elkaar afwisselen. Je mooiste en meest dierbare spullen stel je tentoon; de rest laat je slim uit het zicht. Dus heeft de Trendhopper kastencollectie mooie en praktische kastruimte.

 • Kast met visgraatpatroon: Vitoria
  Ben jij op zoek naar een sensationele stijlvolle kast gemaakt van natuurlijke materialen voor jouw interieur? Ga voor een industriële kast met visgraatpatroon uit de collectie Vitoria.
  Met zo’n kast geef je een vleugje klassiek-moderne glamour aan de inrichting van je woonkamer. De Vitoria-serie is namelijk op een subtiele manier stoer dankzij een geraffineerd design van de kasten (en tafels).
  De krachtige kant zie je terug in de stalen handgrepen en het stalen frame van slanke vierkante buizen waarop elke kast staat. Het chique stijlelement zit ‘m in de vintage afwerking van het staal en de visgraat inleg van oud teakhout waarvan elk deurtje en la is voorzien.
  De ontwerper van Vitoria combineerde stijlen, waardoor een kast uit deze serie voor een luchtigheid zorgt in een interieur met zware industriële meubels en dynamiek toevoegt aan een licht en minimalistisch Scandinavisch interieur.
  Of je nu gaat voor hoge kast Vitoria, boekenkast Vitoria, dressoir Vitoria of tv-meubel Vitoria: met elk item uit meubelserie Vitoria haal je een imposante en elegante verschijning in huis.

 • Industriële kast: Estrada
  Wil jij in je woonkamer een indrukwekkende kast neerzetten waar het ambacht vanaf straalt, dan zal een industriële kast uit de Estrada-collectie je zeker aanspreken. De Estrada-serie bestaat uit zwaargewichten. Niet letterlijk, maar figuurlijk. Door hun design heeft een Estrada-kast een onverwoestbare uitstraling. Om een kast die look te geven, koos de ontwerper zijn materialen zorgvuldig. Hij werkte met donker gebeitst mangohout, liet daarop letters en streepjescodes opdrukken. Die industriële look maakt hij compleet met een zwart stalen frame, schuifdeursysteem en solide glasplaten als legplank in de kast. Het ontwerp oogt niet alleen stoer, het zorgt ook dat jij elke Estrada-kast fijn in gebruik zult vinden. Neem de barn door-elementen: de metalen wieltjes op rails ogen robuust en traditioneel. Maar ze zijn ook functioneel: de kastdeuren glijden subliem soepel open. Kies jouw kast uit de Estrada-collectie: er is een hoge kast, een dressoir in 2 maten en een tv-meubel in 2 maten.

 • Design zelf de perfecte kast: Plain
  Kun jij maar niet dat perfecte dressoir of tv-meubel vinden voor jouw Scandinavische interieur? Met de elementen van kast Plain kun jij zelf een kast samenstellen: het is een trendy modulair kastenconcept. Plain is ontworpen door designer Monika Mulder volgens de tradities van Scandinavisch design. Zij gebruikte strakke lijnen waardoor een Plain-kast stijlvolle eenvoud en tijdloze elegantie ademt. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, klik door naar modulaire kast Plain. Voor wie van zoiets keuzestress krijgt: kast Plain is er ook in 3 vaste uitvoeringen: dressoir kast Plain, dressoir Plain groot en tv-meubel Plain.