:
Menu
alles uit de kast

STYLISCH VERANTWOORD OPRUIMEN: alles uit de kast

Haal alles uit de kast en ruim je huis flink op. Omdat opgeruimd zo lekker netjes staat. Echt ook; een opgeruimd huis lijkt meteen schoner (hoef je niet eens voor aan de poets). En mooi meegenomen: in een opgeruimde omgeving voel je je rustiger en gelukkiger. Waar je blij van wordt mag blijven, zoals opruimgoeroe Marie Kondo zegt. Op deze pagina daarom:
- Wat is opruimen
- Opruimen is ook showen
- Kastencollecties waarin jij stylish verantwoord kunt opruimen

alles uit de kast
alles uit de kast
alles uit de kast
 

Wat is opruimen?
Opruimen betekent kiezen. Kiezen wat mag blijven en wat de deur uitgaat. Kiezen wat achter de kastdeurtjes verdwijnt en wat je uitstalt. Het maakt opruimen leuk. Neem lekker de tijd om al je interieuritems nog eens goed bekijken. En dan pas besluit je welke items je wegstopt en wat je gaat tentoonstellen.

Opruimen of showen?
Opruimen is ook: kiezen wat je wilt showen. Jouw persoonlijke tentoonstelling in je woonkamer zeg maar. Een paar ideetjes:

 • Decoreren met een functie
  Heb jij bijvoorbeeld boeken die stylish verantwoord zijn? Zonde om ze allemaal te verstoppen in de boekenkast. Kies er één tot favoriet en leg die op de salontafel. Zo geef je woondecoratie ook nog eens een functie: je bent sneller geneigd om door het boek te bladeren.
 • Collage stylen met je mooiste interieuritems
  Een andere manier van decoratie in je kamer is collages maken. Ruim daarvoor een plekje in op een dressoir. Rangschik bijvoorbeeld allerlei glazen interieuritems naast elkaar.
 • Persoonlijke tentoonstelling
  Woondecoratie wordt echt gaaf als je er heel persoonlijke spulletjes aan toevoegt. Daarmee geef je je interieur een karakteristieke twist. Het hoort onmiskenbaar bij jou. Tips daarvoor geven we op deze inspiratiepagina over muurdecoraties: Teken aan de wand.

 

hoge kast Nara met goudkleurig metaal en bruin acaciahout
hoge kast Tived in eiken en antraciet
Hoge kast uit woonprogramma Barcelona #kast #trendhopper #hout #metaal #modern
Boekenrek Industrial Bogar van teak en metaal
Hoge boekenkast Match met goudkleurig metaal en acaciahout
 

Kastencollectie: aan kastruimte geen gebrek
Stylish verantwoord opruimen. Dat doe je met kasten waarin deurtjes, lades, planken en vakken elkaar afwisselen. Je mooiste en meest dierbare spullen stel je tentoon; de rest laat je slim uit het zicht. Dus heeft de Trendhopper kastencollectie mooie en praktische kastruimte.

 • Moderne kasten: Barcelona
  Zoek je een moderne hoge kast, dressoir of tv-meubel? Bekijk dan woonprogramma Barcelona eens, onze nieuwste meubelserie. Het strakke uiterlijk van deze kastencollectie zit ‘m in het samenspel van zwart metalen frames en planken in smoaked oak-look. Met een Barcelona kast voeg je een tijdloos item toe aan je interieur. Voor wie wil, zijn er een bijpassende tafels.

 • Match: messing en hout
  Het is een mooie match: messing en hout. De strakke vakkenkasten in onze nieuwste kastenserie Match, boekenkast hoog, boekenkast laag en de TV kast showen het je. Ook de bij deze serie horende bijzettafel en salontafel combineren de mooie gouden gloed van het metaal dat we messing noemen met de warme tonen van acaciahout.

 • Kies kasten van Election 
  Een coole kastenserie is woonprogramma is woonprogramma Election. De kasten in deze serie hebben een krachtige uitstraling dankzij de belijning van stalen frames in combinatie met getint en licht verweerd hout. Een ontwerp dat een stoere, maar rustige sfeer in je huiskamer brengt.

 • Indrukwekkend Industrial Bogar kasten
  Alsof ze hun oorsprong vinden in fabrieken en andere ambachtsruimte. Zo zien de kasten uit woonprogramma Industrial Bogar eruit. Die indruk is te danken aan het ruw ogende, lichtgrijze metaal en het robuuste teakhout. En industriële meubels zijn het helemaal. Dat zagen we wel in Milaan waar onze Wieske de trend Industrial Remix spotte.

 • Talloze toffe Tived kasten
  Woonprogramma Tived past perfect in Scandinavisch ingerichte woonkamers dankzij het strakke design. Net even anders dankzij de combinatie van een lichte eikenkleur met antraciet elementen. Luchtig op de dunne stalen pootjes.

 • Visgraatpatroon in Nara kasten
  Een vleugje glamour voor je inrichting. Want smaakvol is het ingelegde visgraatpatroon in de deurtjes van de Nara kasten zonder meer. Het donkerbruine acaciahout versterkt dit en maakt de meubels van dit woonprogramma stuk voor stuk een elegante verschijning.