Menu
  • alle winkels geopend!
  • afhalen, versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

De winkels van Trendhopper zijn geopend. Ook versturen en bezorgen wij zoals je van ons gewend bent, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen! Lees meer >

Bath and bedtime!

In de slaap- en badkamer van je huis breng je nogal wat tijd door. Je wilt deze twee belangrijke kamers dan ook zo optimaal mogelijk inrichten. Niet alleen qua stijl, maar ook qua comfort. Badtextiel van hotelkwaliteit maken ieder badkamerbezoek een feest en met het fijne, kwalitatieve bedtextiel van Trendhopper heb je zeker geen slapeloze nachten. Een fijne kast om al dat geweldige textiel in op te bergen vind je uiteraard ook bij ons!

Kwalitatieve bed- en badproducten

Zowel voor de badkamer als voor de slaapkamer heb je veel producten nodig. Het assortiment bed- en badproducten van Trendhopper is dan ook ontzettend uitgebreid. Van bad- en bodyproducten tot linnenkasten en bed- en badtextiel. Uiteraard zijn al onze bed- en badproducten super trendy en niet te vergeten super kwalitatief. Niet alleen mooi voor de look, ook mooi voor de feel.

Alles voor jouw bed & bad

Trendhopper biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor jouw slaapkamer en badkamer. Nog niet zeker in welke stijl jij bijvoorbeeld jouw bed- en badtextiel wilt aanschaffen? Doe inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!