:
Menu
Uit de Trendhopper klokkencollectie: Klok Grid van Eclipse #wandklok

KLOKKEN ALS WANDDECORATIE - WINTERTIJD IS ONDERWEG

Klokken. Er zijn zoveel mooie designs dat je een klok als wanddecoratie mag beschouwen. Blijf goed bij de tijd met de Trendhopper designklokken van onder andere Karlsson, Eclipse en Present Time.

Zet de tijd op…
Zomertijd. Wintertijd. Je telefoon verzet de tijd automatisch. Maar de wandklok aan de muur in je woonkamer verzet je meestal zelf. Heb je er de laatste tijd goed naar gekeken? Is jouw huidige wandklok toe aan een up-to-date: een eigentijdse klok vind je in de Trendhopper woonwinkels en webshop. Bekijk hier de complete Trendhopper klokkencollectie.

klok Grid van Eclipse achter bank Paris met kussen Eclipse en lamp Bronx #klok #wandklok #trendhopper #bankstel #woonkussen
wandklok marble zwart 60 cm #wandklok #rond #zwart #trendhopper
 

Het klokje thuis
Hoeveel klokjes tikken er bij jou thuis? Op meer plekken dan je in eerste instantie misschien bedenkt. De wandklok boven de bank laat weten dat je favoriete tv-programma begint. Op de klok in de keuken zie je dat het tijd is om tafel te gaan. De wekker op je nachtkastje waarschuwt als je wakker moet worden. In de badkamer zie je op de klok dat je nog eventjes tijd hebt om te genieten van een warme douche, voordat je je aankleedt.

Wandklok Marble #marmer #klok #decoratie
Wandklok Wood #hout #klok #accessoire
Wandklok Concreet #beton #klok #trend
 

Klok als decoratie
Hoe leuk is het om van zo’n functionele klok eigentijdse decoratie te maken? Van veel klokken in de Trendhopper collectie is het design op zichzelf al heel decoratief. Met deze tips maak jij jouw klok of wekker onderdeel van een groter en sfeervol geheel:
- geef je klok extra aandacht door ‘m op te hangen tegen een geschilderd of behangen vlak.
- zet die gave wekker samen met andere items op je dressoir of een wandplank.
- omring de klok boven je bank door andere accessoires, waardoor een in het oog springende collage ontstaat.

Klok kopen
Als je besluit dat het tijd is een nieuwe klok te kopen: dat kan eenvoudig in onze webshop. Of ga lekker neuzen in een van onze Trendhopper woonwinkels.