:
Menu
Uit de Trendhopper klokkencollectie: Klok Grid van Eclipse #wandklok

KLOKKEN ALS WANDDECORATIE - WINTERTIJD IS ONDERWEG

Klokken. Er zijn zoveel mooie designs dat je ze als wanddecoratie mag beschouwen. Voor wie goed bij de tijd wil zijn: bij Trendhopper vind je mooie designklokken van onder andere Eclipse, Cloudnola en Riverdale.

Zet de tijd op…
Zomertijd. Wintertijd. Je telefoon verzet de tijd automatisch. Maar de wandklok aan de muur in je woonkamer verzet je meestal zelf. En bij de tijd is. Heb je er de laatste tijd goed naar gekeken? Is het design van je huidige wandklok nog een beetje up-to-date? Klokken van nu vind je in de Trendhopper klokkencollectie.Maar heb je er de laatste tijd wel goed naar gekeken? Is het design van je huidige wandklok nog een beetje van deze tijd? Bekijk hier de hele Trendhopper klokkencollectie.

klok Grid van Eclipse achter bank Paris met kussen Eclipse en lamp Bronx #klok #wandklok #trendhopper #bankstel #woonkussen
wandklok marble zwart 60 cm #wandklok #rond #zwart #trendhopper
 

Het klokje thuis
Het spreekt voor zich: wandklokken zijn heel praktisch. Ga voor de grap eens na hoeveel klokken je thuis hebt. In je keuken gebruik je misschien de klok op de oven of magnetron. In de slaapkamer staat een wekker naast je bed of kijk je op je telefoon. In de badkamer heeft niet iedereen een klok, maar is ‘ie stiekem best handig. Zie je hoeveel tijd je nog hebt voor het tandenpoetsen. En je woonkamer. Wordt daar de wand gesierd door een klok?

Wandklok Marble #marmer #klok #decoratie
Wandklok Wood #hout #klok #accessoire
Wandklok Concreet #beton #klok #trend
 

Klok als decoratie
Waarschijnlijk hangt ‘ie in zijn uppie te shinen boven de bank of boven de eettafel. Klokken met prachtige designs lenen zich daar super goed voor. In de Trendhopper shop vind je ze met marmer-, hout- en betonprint, zoals Klok Marble, Klok Wood en Klok Concrete.

Vind je ’t leuk om je klok onderdeel te maken van muurdecoratie met karakter? Bekijk deze inspiratiepagina over muurdecoratie. En maak jouw klok een van de radartjes in het geheel.

Klok kopen
Als je besluit dat het tijd is een nieuwe klok te kopen: dat kan eenvoudig in onze webshop. Of ga lekker neuzen in een van onze Trendhopper woonwinkels.