Menu
  • Shop online of in 1 van onze 19 winkels
  • Laten bezorgen of gratis afhalen
  • Veel artikelen direct leverbaar

Een kapstok is noodzaak

Ken je dat? Je komt thuis uit de gure regen, maar je hebt nog geen kapstok. Wat ga je nu met die natte jas doen? Niet over je nieuwe stoelen hangen in ieder geval. Een kapstok is essentieel in iedere woning. En geen overbodige luxe om deze pal naast je voordeur te hebben. Natuurlijk moet je rekening houden met praktische zaken zoals ruimte en de sfeer van je hal. Daar heeft Trendhopper in het assortiment uiteraard rekening mee gehouden.

Veelzijdige kapstokken

In het kapstokken assortiment van Trendhopper vind je de meest uiteenlopende ophang- en opbergoplossingen voor jouw jassen, tassen, mutsen, sjaals en handschoenen. Kapstokken met klaphaken of rekken met ruimte voor manden en hangers. Ook dressboys ontbreken niet in het assortiment, voor als dat jasje wat absoluut niet mag kreuken meteen opgehangen moet worden. En met de decoratieve kapstok ‘bug’ bespaar je bijvoorbeeld ontzettend veel ruimte en heb je ook nog eens een eyecatcher te pakken.

Een kapstok kopen?

Bekijk het uitgebreide assortiment aan kapstokken van Trendhopper voor de perfecte kapstok voor jou. Doe inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!