Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Aan tafel met Trendhopper: servies voor shared dining #trend #tafeldekken #interieur #inspiratie

TAFEL DEKKEN - SERVIES VOOR SHARED DINING

Aan tafel! Voor kleine en grote eters: shared dining. Dek je eettafel met servies Share en haal deze fijne food trend naar jouw eetkamer. Het concept is net zo simpel als het klinkt: je zet kleine gerechtjes op tafel die samen een maaltijd vormen en die deel je met al je tafelgasten. Informeel, gezellig en relaxed eten.

Vierkant blauw serviesset Share #servies #Trendhopper #eten #shareddinging
Tafel dekken met servies en bestek #Trendhopper #eten #shareddinging
Kom share medium #servies #schaal #trendhopper
Kom Share groot #servies #schaal #trendhopper
Bord Share vierkant groot #trendhopper #bordje
 

Servies in jouw keukenkast

Heb jij al servies in jouw keukenkast staan om al die kleine gerechten en hapjes van te eten? Keukenprins(es) of niet; met Trendhoppers serviesset Share zet je sowieso een bijzondere maaltijd op tafel. Het is een blauw servies. Met verschillende vormen: rond, vierkant en rechthoekig. Super geschikt om te mixen met serviesgoed dat je dagelijks op je eettafel zet.

Het Share servies bestaat uit:
• Kommen / schaaltjes
• Borden: vierkant en rechthoekig

Deze schalen/kommen en bordjes kun je kopen in verschillende formaten. Perfect als tapasschaaltjes voor jouw shared dinner. Fijn om voorgerechten op te serveren tijdens een driegangendiner. En handig voor hapjes tijdens een verjaardagsfeest.

Tafel dekken met verschillende serviezen #trend #eten #trendhopper #eettafel #eetkamertafel
Servies trend: mix serviessets #serviesgoed #borden #bordje #bestek #wijnglazen
 

Recept voor hip servies

Het recept om de tafel elke dag hip te dekken: servies in the mix. Je kunt één soort servies kopen, maar zeg nou zelf: da’s eigenlijk maar saai. Een makkelijke manier om de eetkamertafel elke dag en voor elke gelegenheid anders te dekken, is servies combineren. Deze servies items combineren super met servies Shared:
• Bord Fade in meer maten
• Schaaltje Fade in verschillende maten
• Mokken Fade
• Kunststof onderbord Gold
• Kunststof onderbord Bon

Servies kopen

Servies kopen? Je vindt alle items onder Trendhopper servies. Stapel alles naar hartenlust en voeg accessoires toe voor een decoratief gedekte tafel.

Decoratief tafel dekken #trendhopper #meubels #accessoires
 

Tafel dekken met Trendhopper meubels en accessoires

Wil jij wel aan tafel bij deze Trendhopper eetkamer setting? Schuif maar aan:
Ronde eetkamertafel Chicago
Eetkamerstoel Sturdy
Kaarsenhouder windlicht Fold
Vazen Rumble
Wanddecoratie dieren: Big Three.

Andere tafel en stoelen en accessoires kopen voor in jouw eetkamer, keuken of woonkamer? Doe inspiratie op:
Trendhopper eetkamertafels
Trendhopper eetkamerstoelen
Trendhopper accessoires

Shared dining bij Trendhopper met eettafel Chicago en eetstoel Sturdy #foodtrend #eten #eettafel #tafel #stoelen #meubels
 

Shared dining in jouw keuken

Shared dining. Een food concept dat inmiddels gemeengoed is in de Nederlandse horeca dankzij de Spaanse tapas en Aziatische sushi restaurants. Het is populair, omdat het past in twee lifestyle trends. Die van meer focussen op samenzijn en die van bewuster omgaan met voedsel en voeding. Laat deze food trend nou net zo leuk en lekker zijn in jouw eigen keuken thuis...!

Lekker eten

Zet verschillende gerechtjes op je eetkamertafel voor je gasten en je zult zien: er ontstaat gegarandeerd een informele, gezellige sfeer. “Mag ik de gamba’s van jou?” “Doe mij de gestoomd groentes!” Doordat je deelt, raak je vanzelf in gesprek. En zo’n gevarieerd menu met verschillende gerechten is lekker eten, heel gezond en makkelijk voor wie niet zo goed kan kiezen.

Hapjes maken

Er zijn ontelbaar veel recepten te vinden (je kunt natuurlijk ook eten bestellen) waarmee je in een mum van tijd een menu met allerlei hapjes kunt maken. Je denkt misschien het eerst aan de Spaanse en Aziatische keuken. Maar je kunt ook kleine gerechtjes koken voor liefhebbers van Italiaanse of Griekse gerechten. Halveer de hoeveelheden en serveer hapjes op het formaat van een voor- of nagerecht. Et voila, eet smakelijk!

Tip voor de feestdagen

Tip voor feestdagen: een diner volgens shared dining concept. Het is al een feestje op zich. Een mooie manier ook om het kerstdiner minder formeel te laten verlopen. Bijkomend voordeel: minder gedoe over de taakverdeling; iedereen kan een paar gerechtjes maken.