Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

U-bank kopen?

Ben je op zoek naar een royale bank waar je met heel veel personen tegelijkertijd op kunt zitten? Dan zit je letterlijk goed met een u-bank. Op een grote u-bank kijk je met het hele gezin een film op dezelfde bank en/of neem je plaats met al je vrienden tijdens een gezellige borrelavond. Praktisch en vooral ook heel gezellig dus! Bij Trendhopper hebben we een brede collectie u-banken waar ongetwijfeld voor ieder wat wils bij zit.

U-bank velvet

Ben jij dol op de hotel chique sfeer? Of ben je misschien op zoek naar een statement bank voor jouw interieur? Dan is een u-bank van velvet super geschikt voor jou! Met velvet creëer je direct een luxe sfeer en bovendien is het materiaal lekker aaibaar. Een super goede keuze dus! Nu nog je favoriete kleur kiezen…

U-bank beige

Ben je op zoek naar een zachte tint waar je alle kanten mee op kunt? Dan is een u-bank in de kleur beige wellicht perfect voor jou! Beige is een fijne, zachte tint die zich gemakkelijk laat combineren met allerlei andere kleuren. Dat is fijn, toch? Want zo kun je lekker vaak wisselen van sierkussens en plaids om een hele nieuwe look te creëren!