Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Eetkamerstoelen shoppen

Wie is er niet gek op avonden dineren en borrelen met vrienden en/of familie? Dan is het wel fijn als je zit op comfortabele eetkamerstoelen. Maar het oog wil ook wat! Wat voor de een mooie eetkamerstoelen zijn, kan voor de ander misschien minder aantrekkelijk zijn. Er zijn een aantal populaire stijlen en designs van eetkamerstoelen die super trendy zijn en die dat ook nog wel even zullen blijven.

Een eettafelstoel voor ieder interieur

Welke eettafelstoelen zijn er dan zo in trek en welke passen er dan precies bij jou thuis? Wij zetten de meest populaire stijlen voor je op een rijtje.

Modern en strak: Eetkamerstoelen met een modern, strak ontwerp zijn en blijven populair. Ze hebben meestal strakke lijnen, gladde oppervlakken en gemaakt in neutrale tinten.

Klassiek en elegant: Traditionele eetkamerstoelen met gave details en rijke bekleding kunnen een gevoel van elegantie en tijdloosheid aan je eethoek toevoegen. Zoals een luxe velvet stoel!

Vintage en retro: Stoelen met een vintage of retro uitstraling, zoals stoelen uit de jaren '50 of '60, hebben vaak unieke vormen en kleuren die weer helemaal terug zijn van weggeweest!

Natuurlijke en rustieke stijl: Stoelen gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout of rotan creëren een warme en uitnodigende eethoek.

Industrieel: Eetkamerstoelen met een industriële kenmerken zoals metalen frames en ruwe afwerkingen, creëren een eigentijdse en stoere sfeer in huis.

Designerstoelen: Sommige mensen geven de voorkeur aan designstoelen van beroemde ontwerpers, die vaak unieke en opvallende designs hebben.

Bij het kiezen van eetkamerstoelen is het belangrijk om rekening te houden met de rest van de inrichting van je eetkamer en je persoonlijke voorkeuren. Overweeg ook de functionaliteit en het comfort van de stoelen, omdat je ze vaak zult gebruiken voor diners, borrels en sociale bijeenkomsten!