Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Trendhopper CadeauKaart

Geweldig om te geven en stiekem nóg leuker om te krijgen: de Trendhopper Cadeaukaart. Het tofste interieurcadeau dat er is! De Trendhopper Cadeaukaart is 2 jaar geldig en in delen besteedbaar in de webshop en Trendhopper woonwinkels.

Als je een Trendhopper Cadeaukaart online koopt, kies je uit 4 vaste waardes. Wil je een ander bedrag cadeau geven? Koop je Trendhopper Cadeaukaart in één van de woonwinkels. Onze medewerkers kunnen dan elk gewenst bedrag tussen €5.- en €200.- voor je op de cadeaukaart zetten.

cadeaukaart 15 euro
cadeaukaart 25 euro
cadeaukaart 50 euro
cadeaukaart 100 euro

Algemene voorwaarden

Deze Trendhopper Cadeaukaart voorwaarden zijn van toepassing op door VME Retail B.V.("Trendhopper") uitgegeven Cadeaukaart. Door gebruik te maken van een Trendhopper Cadeaukaart aanvaard je deze Cadeaukaart voorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Trendhopper uitgegeven Cadeaukaarten.
2. Iedere Cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Iedere Cadeaukaart wordt slechts éénmaal verstrekt. Je dient de Cadeaukaart (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaukaarten en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Trendhopper te worden verstrekt.
3. De Cadeaukaart kan bij elke kassa in een Trendhopper vestiging worden opgeladen. Hierbij geldt een minimum van 5,- Euro en een maximum van 150,- Euro.
4. Een Cadeaukaart is in alle Trendhopper vestigingen te besteden en ook op www.Trendhopper.nl. Om een Cadeaukaart online te besteden dien je de door jou geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode "Cadeaukaart" en vul je de exacte code in.
5. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaukaart. Iedere Cadeaukaart is gedurende een periode van 2 jaar geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaukaart niet meer worden gebruikt en komt het eventueel nog aanwezige (restant)saldo te vervallen.
6. Cadeaukaart uitgegeven door Trendhopper zijn uitsluitend inwisselbaar bij alle Trendhopper vestigingen en op www.Trendhopper.nl.
7. Het saldo op de cadeaukaart kan bij elke kassa in een Trendhopper vestiging worden opgevraagd en via de Trendhopper website.
8. Cadeaukaarten kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
9. Cadeaukaarten of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere soort cadeaukaart/kortingskaart en kunnen niet worden geretourneerd.
10. Het saldo op de cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden besteed. De restwaarde van de Cadeaukaart kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze waarde is zichtbaar in het account van de gebruiker. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de Cadeaukaart plaats heeft gevonden en gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaukaart.
11. Indien het totaalbedrag van de bestelling/betaling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaukaart(s), dient het verschil betaald te worden met contant geld, creditcard of iDEAL.
12. Het is niet toegestaan om Cadeaukaarten of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de Cadeaukaart wordt ontzegd.
14. Het is niet toegestaan de Cadeaukaart op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
15. Deze Cadeaukaart voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de Cadeaukaart voorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaukaart te raadplegen. Blijf na ingaan van de wijzigingen Cadeaukaart gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde Cadeaukaart voorwaarden.
16. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaukaart of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met de Trendhopper winkel bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Trendhopper cadeaukaart aanschaffen?
Je kunt de Trendhopper cadeaukaart aanschaffen bij jouw dichtstbijzijnde Trendhopper vestiging of via de webshop van Trendhopper.

Wat is het maximale bedrag wat je op de cadeaukaart kunt zetten?
Je kunt de Trendhopper cadeaukaart zelf opladen voor een bedrag van minimaal 5.- euro tot maximaal 150.- euro.

Ik heb een cadeaukaart gekregen, hoe kan ik het saldo zien?
Om het saldo op te vragen van jouw cadeaukaart, kijk je bij de saldochecker op deze pagina. Bovendien kun je bij de kassa van elke Trendhopper vestiging je saldo opvragen.

Waar kan ik mijn Trendhopper cadeaukaart besteden?
Je kunt jouw cadeaukaart bij alle Trendhopper vestigingen besteden. Jouw dichtstbijzijnde vestiging vind je op onze vestigingspagina.

Moet ik het saldo in één keer besteden?
Nee dat hoeft niet. Je kunt de cadeaukaart zo vaak gebruiken als je wilt, tot het saldo volledig besteed is. 

Hoe lang is de Trendhopper cadeaukaart geldig?
De cadeaukaart is 2 jaar geldig. De uitgiftedatum kun je zien in de saldochecker.

Kan ik de Trendhopper cadeaukaart opnieuw opladen?
De cadeaukaart kun je niet opnieuw opladen. Hiervoor dien je een nieuwe kaart aan te schaffen.