Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Decoreren met een vloerkleed

Een vloerkleed doet super veel voor je woning en mag daarom bij jou thuis niet ontbreken! Met een vloerkleed maak je je woning namelijk in een keer een stuk warmer en sfeervoller. En zeg nou zelf, het is toch veel fijner om met je blote voeten over een zacht karpet te lopen dan over een koude vloer?

Vloerkleden in allerlei stijlen

Een vloerkleed kan best bepalend zijn voor de sfeer van een ruimte en daarom is een zorgvuldige selectie niet overbodig. Dat kan overigens nog wel eens een uitdaging worden met het uitgebreide aanbod aan vloerkleden bij Trendhopper. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vloerkleed met een bloemen- of botanische print? Of ga je toch voor een effen variant of een vintage vloerkleed? Bij Trendhopper is de keuze in ieder geval reuze en over de kwaliteit hoef je je absoluut geen zorgen te maken – die is altijd goed!

Een rond vloerkleed kopen

Een vloerkleed is niet alleen heel warm en zacht aan de voeten, je bakent er ook een ruimte mee af! Met een rond vloerkleed komt daar nog een voordeel bij: je doorbreekt er de strakke en rechte lijnen van een ruimte mee. Bovendien heb je bij Trendhopper ook nog de keuze uit ovale vloerkleden. Deze zijn net weer even ietsje anders en bovenal heel trendy!

Welke vorm je ook kiest: een vloerkleed is altijd een prachtige versiering voor je vloer!

Op zoek naar een vloerkleed?

Nog niet helemaal zeker welk vloerkleed het best past bij jouw interieur? Want kies je nu een groen vloerkleed of houd je het liever bij een beigekleurige tint? Bij Trendhopper is de keuze reuze. Doe online inspiratie op breng een bezoek aan een van onze winkels en laat je adviseren!