Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

#trendhopperthuis
Algemene voorwaarden #trendhopperthuis

We vinden het fantastisch dat je foto’s met Trendhopper producten op Facebook en/of Instagram deelt. Om de foto’s te kunnen delen en publiceren, hebben we jouw toestemming nodig. Wanneer je de hashtag #trendhopperthuis gebruikt, geef je ons een akkoord op het volgende:

- Jouw foto te delen op onze social media kanalen
- De afbeelding te gebruiken op onze website www.trendhopper.nl
- Door jou gemaakte foto’s te gebruiken in onze magazines of de nieuwsbrief
- Jouw afbeelding te gebruiken tot jij ervoor kiest je toestemming in te trekken

Dit krijg je van ons:
- Gratis publiciteit op onze kanalen en de website www.trendhopper.nl
- Een naamsvermelding voor de fotograaf
- Te allen tijde de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken

Eigendom
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, verklaar je dat de afbeelding jouw eigendom is.

Credits
Waar mogelijk zullen we altijd de naam van de fotograaf vermelden. Is dat bij jouw afbeelding niet gebeurd? Laat het ons dan weten door te mailen naar webwinkel@trendhopper.nl. Vertel ons op welke (web)pagina je jouw afbeelding tegenkwam en wat de naam van de fotograaf is. Dan publiceren we de naamsvermelding binnen 30 dagen.

Toestemming intrekken
Natuurlijk is het mogelijk om je toestemming in te trekken. Mail je verzoek tot het verwijderen van afbeelding naar webwinkel@trendhopper.nl en deel een directe link naar de afbeelding. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen wordt verwijderd van onze digitale kanalen. Mochten we jouw foto gebruiken in ons magazine of de nieuwsbrief? Dan kunnen we de afbeelding helaas niet meer verwijderen.

Voordat we jouw foto gebruiken, vragen we je via een Instagram reactie om akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden door te reageren met #trendhopperthuis.

Trendhopper 40 jaar

Voorwaarden Trendhopper 40 jaar winactie

Het is feest bij Trendhopper, want wij vieren ons 40-jarig bestaan! Naast dat dit feest in de winkels en op het hoofdkantoor gevierd wordt, viert Trendhopper dit ook graag met jou! Hoe dan? Om te beginnen onder andere met deze leuke actie:

Mok inclusief mug cake
Vanaf 12 februari 2024 krijg je bij besteding vanaf €100,- in onze winkels een feestelijke mok inclusief mug cake cadeau. Zo vier je het feestje gewoon met ons mee!

Win een cadeaukaart t.w.v. €250,-!

Hoe doe je mee?
Pak je fabulous TH mok, maak een toffe, originele foto of video en deel deze met ons op Instagram, Facebook of TikTok. Tag @Trendhopper en gebruik #th40jaar in de caption. That’s it. Meedoen kan tot en met 30 mei 2024

40 years & fabulous!

Daarnaast geven we de mok inclusief mug cake cadeau aan mensen die in 2024 40 jaar zijn geworden of nog worden (op vertoon van je legitimatie).

Voorwaarden:

  • Vanaf 12 februari 2024
  • Op = op
  • Alleen in de winkel en niet in onze webshop
  • Je bent in 1984 geboren