Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Trendy tafels kopen

Aan tafel ga je om te eten, te werken, om de krant te lezen, om te borrelen en nog zo veel meer! Bij Trendhopper shop je de tafel van je dromen voor iedere gelegenheid. En buiten onze eettafels om shop je hier ook de allermooiste bartafels, bijzettafels, bureaus en salontafels. Allemaal om van jouw huis een thuis te maken! De Trendhopper tafels zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook altijd een waanzinnig design en zijn van goede kwaliteit. Echte musthaves voor in huis!

Smaakvolle eettafel kopen

Zit jij het liefst aan een ronde eettafel, een rechthoekige tafel of een ovale tafel? Aan welke vorm je het liefst eet, Trendhopper biedt tafels in allerlei soorten en maten, zodat er altijd een exemplaar voor je tussen zit. Zit je liever aan een tafel op hoger niveau? Ook bartafels ontbreken niet in ons assortiment.

Salontafel voor jouw woonkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel? Bij Trendhopper heb je keuze uit de allermooiste salontafels. Salontafel rond, salontafel zwart, een salontafel industrieel of een marmeren salontafel: het maakt niet uit waar je van houdt, want Trendhopper heeft het! Kies jouw favoriet en geef je woonkamer een mini interieur-update met jouw nieuwe salontafel.

Vind jouw tafel

Nog niet helemaal zeker welke tafel het best past bij jouw interieur? Trendhopper heeft een uitgebreid assortiment aan tafels. Doe online inspiratie op of in een van onze winkels om jouw nieuwe, prachtige salontafel te vinden!