Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Eetkamertafels kopen

Een eettafel kopen doe je bij Trendhopper. Waarom? Omdat we je zo veel verschillende soorten bieden, dat er altijd wel een geschikte eettafel voor je bij zit. Kiezen uit de mooiste kant-en-klare eettafels of je eigen eettafel samenstellen: we’ve got you covered!

Zelf eetkamertafel samenstellen

Bij Trendhopper stel je in veel gevallen je eigen eettafel samen en dat is simpeler dan je denkt! Want met het Kies & Customize concept hoef je enkel een paar simpele stappen te doorlopen. Kies je favoriete design, kies de afmeting die in jouw eetkamer past, kies je favoriete vorm blad, maak daarna de keuze voor het kleur van het blad en kies je favoriete poot. Oke, het zijn een aantal keuzes, maar wij zeggen altijd: follow your guts.

Kant-en-klare eettafel shoppen

Uiteraard kun je ook een eettafel kopen die al helemaal ready is om een plekje te krijgen in jouw eetkamer. Er bestaan veel soorten eettafels en dit zijn de meest voorkomende:

Rechthoekige eettafels: Dit zijn de meest traditionele eettafels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en bieden voldoende ruimte voor meerdere personen. Het is maar net hoeveel personen je kwijt wil aan tafel!

Vierkante eettafels: Deze tafels zijn even lang als breed en kunnen een gezellige en intieme sfeer creëren. Ideaal voor kleinere ruimtes.

Ronde eettafels: Ronde tafels bevorderen gesprekken, omdat iedereen dichter bij elkaar zit. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Een ronde tafel is bovendien handig wanneer je niet een al te grote eetruimte hebt. Gezellig en praktisch dus!

Ovale eettafels: Deze tafels hebben een vergelijkbare functionaliteit als rechthoekige tafels, maar met zachtere randen. Bovendien doorbreekt een ovale eettafel de strakke lijnen in huis. Een ovaalvormige tafel is bovendien praktisch wanneer je eetkamer niet heel groot is. Cosy en handig!

Uitschuifbare eettafels: Deze tafels kunnen worden verlengd om extra zitplaatsen te creëren wanneer dat nodig is. Ze zijn handig voor gelegenheden waarbij je meer gasten hebt dan normaal.

Houten eettafels: Houten tafels zijn tijdloos en passen goed bij verschillende interieurstijlen. Ze kunnen variëren van donker tot licht hout en van een eenvoudig tot een bijzonder ontwerp. Deze tafels passen supergoed in een landelijk interieur.

Marmeren tafels: Marmeren tafelbladen geven een luxe uitstraling en voegen een elegant accent aan je eetkamer of keuken toe. Helemaal on trend!

Metalen eettafels: Tafels met metalen frames of onderstellen ogen vaak modern en industrieel en ze zijn meestal duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Lekker handig dus!

Bij het kiezen van een eettafel is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte, jouw woonstijl, het aantal mensen dat regelmatig aan de tafel zal zitten en je persoonlijke voorkeuren. Denk ook aan de functionaliteit van de tafel: heb je een uitschuifbare tafel nodig voor speciale gelegenheden? Moet de tafel gemakkelijk schoon te maken zijn? Deze factoren kunnen je helpen de juiste eettafel te kiezen voor jouw behoeften.

GOOD LUCK!