Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Planten in plantenstandaard #kamerplanten #kunstplanten #bloempot #trend #interieur #inspiratie

KAMERPLANTEN IN PLANTENSTANDAARD

Kamerplanten zijn he-le-maal hot. Net als de trend om kamerplanten in een plantenstandaard in je woonkamer te zetten. Eén dingetje: niet iedereen is een plantenfluisteraar. Jij ook niet? Met kunstplanten en accessoires zet jij in een handomdraai een botanical jungle in je interieur.

Bloempot kunstplant, servies en tafel van Trendhopper #accessoires #servies
Vazen en kunstbloem op kast van Trendhopper #accessoires #dressoir
Bloempot en vazen op kast van Trendhopper #accessoires #dressoir
Plantenstandaard, kunstplant en poef van Trendhopper
 

Hippe kamerplanten

De botanical trend voor het interieur - ook Trendhoppers category manager Wieske is er dol op: hippe kamerplanten in huis. Maar ze vergeet nog wel eens om de plantjes water te geven. En daarin is ze niet de enige. Toen zij op één van haar inkoopspeurtochten mooie kunstplanten zag, wist ze wat haar te doen stond. Ze scoorde ze voor de plantenliefhebbers onder ons zonder groene vingers.


Trendy kunstplanten kopen

Om te zorgen dat een groen interieur creëren een koud kunstje wordt, heeft Wieske een aantal grote kamerplanten voor je geselecteerd. Een greep uit de Trendhopper kunstplanten collectie: de Monstera plant die je misschien beter kent als Gatenplant, de Philodendron en de Alocasia die in de volksmond Olifantsoor heet.
Andere kunstplanten kopen? Bekijk onze collectie Bloemen en Planten (zie Accessoires).


Plantenstandaard kopen

Presenteer je plant op een manier die niet doorsnee is: in een plantenstandaard. In een hoek vol planten geeft zo’n plantenstandaard een speels hoogteverschil. Een plantenstandaard leent zich ook perfect om van één plant een eyecatcher in je woonkamer te maken. Wieske voegde verschillende toffe standaarden voor planten toe aan de Trendhoppercollectie. Zoek jij een plantenstandaard in 1 kleur of een plantenstandaard waarvan de standaard een andere kleur heeft dan de pot? Zoek je een hoge plantenstandaard of een lage plantenstandaard. Is jouw woonstijl eigentijds en scandinavisch, modern of romantisch? Voor elke woonstijl vind je een mooie plantenstandaard. Je vindt jouw plantenstandaard in de collectie Potten & vazen.


Potten voor planten

Wil jij jouw plant wel in een bloempot maar niet in plantenstandaard zetten? In onze collectie vind je uiteraard ook heel veel potten voor planten zonder standaard. Zoek je een eenvoudige bloempot die opgaat in je interieur of een gave eyecatcher? Wieske zorgde dat je keuze hebt: er zijn grote en kleine bloempotten, ingetogen, witte bloempotten en bloempotten in allerlei trendy kleuren, bloempotten in traditionele vormen en in opvallende figuren en met tastbare texturen. In onze woonwinkels en webshop vind je dus altijd wel een bloempot die past bij jouw interieur past. Tip: zet een plant eens in een vaas. Dat heeft een heel gaaf, verrassend effect. Bekijk hier alle bloempotten en vazen.


Wanneer kamerplanten kopen

Het perfecte moment om kamerplanten te kopen? Dat is er niet maar één wat ons betreft. Als je net bent verhuisd. Omdat planten de boel zo lekker aankleden. Als je de kerstboom de deur uit doet. Glitter eruit. Groen erin. Als je het voorjaar in je bol krijgt. Stof wegpoetsen en fris groen neerzetten. Wat planten al niet doen!