:
Menu
Planten in plantenstandaard #kamerplanten #kunstplanten #bloempot #trend #interieur #inspiratie

KAMERPLANTEN IN PLANTENSTANDAARD

Kamerplanten zijn he-le-maal hot. Net als de trend om kamerplanten in een plantenstandaard in je woonkamer te zetten. Eén dingetje: niet iedereen is een plantenfluisteraar. Jij ook niet? Met kunstplanten en accessoires zet jij in een handomdraai een botanical jungle in je interieur.

Set van kunstplant Philodendron, witte bloempot Jordi en plantenstandaard Blom #kamerplanten #planten
Set van kunstplant Philodendron, antraciet bloempot Jordi en plantenstandaard Blom #kamerplanten #planten
 

Aanbieding: kamerplantset

Begin 2019 groen: scoor met € 15,- voordeel een kamerplantset (OP = OP). Voor plantenstandaard Blom + Bloempot Jordi in wit of antraciet + kunstplant Philodendron betaal je tijdelijk geen € 105,- maar € 89,99.


Hippe kamerplanten

De botanical trend voor het interieur - ook Trendhoppers category manager Wieske is er dol op: hippe kamerplanten in huis. Maar ze vergeet nog wel eens om de plantjes water te geven. En daarin is ze niet de enige. Toen zij op één van haar inkoopspeurtochten mooie kunstplanten zag, wist ze wat haar te doen stond. Ze scoorde ze voor de plantenliefhebbers onder ons zonder groene vingers.


Trendy kunstplanten kopen

Om te zorgen dat een groen interieur creëren een koud kunstje wordt, heeft Wieske een aantal grote kamerplanten voor je geselecteerd. Een greep uit de Trendhopper kunstplanten collectie: de Monstera plant die je misschien beter kent als Gatenplant, de Philodendron en de Alocasia die in de volksmond Olifantsoor heet.
Andere kunstplanten kopen? Bekijk onze collectie Bloemen en Planten (zie Accessoires).


Plantenstandaard kopen

Presenteer je plant op een manier die niet doorsnee is: in een plantenstandaard. In een hoek vol planten geeft zo’n plantenstandaard een speels hoogteverschil. Een plantenstandaard leent zich ook perfect om van één plant een eyecatcher in je woonkamer te maken. Deze twee standaarden voor planten vindt Wieske heel tof:
- NIEUW |zwart metalen plantenstandaard Blom 50 cm hoog
- Trendy zwart/gouden plantenstandaard Champagne


Potten voor planten

Bloempotten voor al die planten. Uiteraard heeft Wieske ook die geregeld. Nogal belangrijk; Ze bepalen de uitstraling. Hieronder een aantal bloempotten:
- Potten Jordi: gladde stenen bloempotten in wit en grijs. Passen perfect in plantenstandaard Blom.
- Potten Palm: set van 2 bloempotten met organisch motief in trendy gouden tint
- Pot Ancora heeft een gaaf kleurverloop van bronze-bruin naar petrol.
- Potten Umbria koop je als set. Deze bloempotten zijn zachtroze met een reliëf polkadot.


Wanneer kamerplanten kopen

Het perfecte moment om kamerplanten te kopen? Dat is er niet maar één wat ons betreft. Als je net bent verhuisd. Omdat planten de boel zo lekker aankleden. Als je de kerstboom de deur uit doet. Glitter eruit. Groen erin. Als je het voorjaar in je bol krijgt. Stof wegpoetsen en fris groen neerzetten. Wat planten al niet doen!