Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Bedden kopen

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Dan ben je bij Trendhopper aan het juiste adres. Want met een uitgebreid assortiment aan bedbodems, boxsprings, ledikanten, slaapbanken én matrassen zit er altijd een juist bed voor jou en je gasten bij. Gegarandeerd een bijzondere uitstraling, maar bovenal een ultiem comfort.

Boxspring kopen

Trendhopper biedt een aantal boxsprings waar je zonder twijfel heerlijk op zult slapen. Gemaakt van de beste materialen, zodat jij geniet van de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast het comfort, zijn deze boxsprings ook een plaatje om naar te kijken. Welke van de ultrafijne boxsprings met een trendy, moderne look heeft jouw voorkeur? Altijd verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen, met of zonder elektrisch verstelbare optie en altijd in de stof en kleur die jij mooi vindt.

Ledikant kopen

Ben je op zoek naar een leuk ledikant? Trendhopper biedt een aantal gave eenpersoons ledikanten aan. Geschikt voor je kids, maar ook helemaal geschikt voor bijvoorbeeld de logeerkamer. En of je nu op zoek bent naar een houten ledikant of een stalen ledikant: bij Trendhopper vind je ongetwijfeld het ledikant dat je zoekt!

Bedbodems en matrassen

Heb je een ledikant gekocht zonder bedbodem en matras? Dan heb je bij Trendhopper hier ook nog keuze in. Zo maak je het hele plaatje compleet! En dat allemaal bij Trendhopper en dat is nou Typisch Trendhopper.