Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Behind the scenes op de fotografieset van Trendhopper

BEHIND THE SCENES BIJ TRENDHOPPER - TRENDS OKTOBER 2018

Wat gebeurde er dit keer behind the scenes op de Trendhopper fotografieset? We doen een rondje. Letterlijk. Kijk mee, doe inspiratie op en pas de trends toe. Thuis in je eigen interieur. Inspireer ook anderen: show jouw huis via Trendhopper Instagram en Facebook.

 

Styling door Trendhopper

Druk aan de slag. Onze interieurstylist en de setdressers. De styling van de sets is elke keer weer flink wat werk. Wanden verven, wanddecoratie ophangen, meubels neerzetten, styling met woonaccessoires. Voor wie wil weten welke interieurideeën erachter de sets van dit keer zitten:

Stijl - Licht(inval), doorkijkjes en reflecties. In deze styling zit een flashback naar het verleden én een blik in de onbekende toekomst. Het wekt je nieuwsgierigheid. Prikkelt je zintuigen. Wachten met je interieur opnieuw stylen? Why - the future is now!

Trends - Het is de mix van interieurtrends die het ‘m doet. De rust uit New Perspective, het experimentele van Fearless Future, een vleugje vroeger door Industrial Remix en een flinke knipoog naar de seventies Memphis stijl. Het brengt een inmiddels herkenbare belijning van zowel meubels als woonaccessoires: veel ronde vormen naast rechte lijnen en assymetrie. Resultaat: een interieur dat even kleurrijk als clean is met als twist: beestjes – dieren als decoratie.

Kleur - Het kleurenpalet van roze en groen past helemaal bij de woontrends van 2018. Warme tonen van deze kleuren zag je al in onze trend New Perspective: warm smaragdgroen en terra roze. Dit keer passen we weer wat meer wit en deze tinten uit het palet toe: vol fuchsiaroze, groenblauw teal en een wat helder groengeel. Pastels als mintgroen en blushy pink zie je in kleine details en accessoires.

Materiaal - Graag gezien in interieurs: textuur. Metalen zoals messing, voor die geweldige gouden glans aan bijzettafels en woonaccessoires. Velours, omdat het luxe voelbaar maakt in kussens en stoelen. Meubels met hout in visgraatpatroon, stoffen met geprinte patronen en woonaccessoires van glas en met spiegels. Mix materialen voor die opvallende look & feel. Je creëert een terugblik naar toen en een glimpse op de toekomst.

Trends bij Trendhopper woonwinkels

Trends voor interieurs. Daar zitten wij bovenop. Trendhopping voor Trendhopper noemen we dat. We kijken naar kleuren, meubels, woonaccessoires. Maken daar een mooie mix van. En die wooninspiratie delen we met jou. Via deze inspiratiepagina’s op onze website. En natuurlijk zie je trends terug in de Trendhopper folders en worden ze meegenomen in het interieuradvies dat je in onze woonwinkels krijgt.

Meubels en trends

Sfeerplaatjes, woonideeën en andere inspiratie voor meubels die on trend zijn. Leuk als je je nieuwe huis gaat inrichten of ideeën wilt opdoen voor andere interieurstyling van je woonkamer. Van vloerkleed en tv meubel, boekenkast en bijzettafel, bankstel en bijzettafel tot stoelen tot wanddecoratie en accessoires. Bij inkoop van alle Trendhopper meubels en woonaccessoires houden onze category managers altijd in het achterhoofd: de nieuwste trends.