Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Behind the scenes bij Trendhopper. Interieurtrend Exciting Nature. #najaar2018 #interieur #inspiratie

WOONINSPIRATIE IN BEHIND THE SCENES

Woehoeoeoeo! Daar gaan we weer met een pagina vol wooninspiratie voor het najaar. Dé trend om jouw woonkamer dit najaar mee in te richten, is Exciting Nature. Voor onze nieuwste folder Let me hear you ROAARRR stylden we heel wat sets in deze Trendhopper style. Check de video om te zien hoe het er behind the scenes aan toe ging. En lees verder als je inspiratie wilt op doen voor inrichting van jouw woonkamer. Aan de slag met interieurtrend Exciting Nature... !

 

Trendhopper style: Exciting Nature

Trendhopper style Exciting Nature is een interieurdesign dat inzoomt op elementen en materialen uit de natuur, waarbij decoratie met dieren in het oog springt en waarvan het kleurenpalet warm is. Exciting Nature is aangenaam avontuurlijk, eigen-aardig, blijft altijd boeiend en voelt steeds als thuiskomen. Heerlijk om je in terug te trekken dit najaar.

Trendhopper style Exciting Nature. #trend #najaar2018 #interieur #woonkamer #inrichten #inspiratie #bank #salontafel #woonaccessoires #lampen
 

Interieurtrend najaar 2018

Snel, groots en meeslepend is er al genoeg. Ons interieuradvies voor het najaar van 2018: terug naar de basis. Naar wat kalmte brengt: de natuur. De focus in deze trend ligt op oppervlakten, structuren, vormen en kleur van flora en fauna. Die geven vorm en invulling aan design van meubels en accessoires. Landelijk dus? Welnee! In eerdere nature inspired interieurstijlen zou een boomstam een bank worden. Wil jij Exciting Nature in je woonkamer, dan hang je een poster op van een uitvergroting van de groeiringen in die boomstam. Voel je het verschil?

Check this, want dit is hoe je Exciting Nature in huis haalt:

Woonkamer in styletrend Exciting nature. #bank #salontafel #woonaccessoires #trendhopper
Salontafel met woonaccessoires #Trendhopper #interieur #inspiratie #trend #inspiratie
Collage met woonaccessoires #Trendhopper #interieur #inspiratie #decoratie
 

Styling met wonderlijke woonaccessoires

Het zijn al die buitengewone dingen die meerwaarde aan je interieur geven: nerven in een blad, de opbouw van steenlagen en hout, de vormen van bacteriën. Neem de natuur onder de loep. Ingezoomd zie je wonderlijke kleuren en structuren. Curieuze details. De magie van de natuur. Fantastisch voor de inrichting van je woonkamer met decoratieve collages en stillevens die je blijven verwonderen. Combineer woonaccessoires die spannend zijn én rust uitstralen. It’s in the details.

Kleuren blauw en geel in styletrend Exciting nature. #trend #kleur #fauteuil #wandkleed #wanddecoratie #trendhopper
Decoratie met dieren #kleur #trend #woonaccessoires #dieren #Trendhopper #interieur #inspiratie
Collage met woonaccessoires en lampen #Trendhopper #interieur #inspiratie #verlichting
 

Kleur in dit interieur

De kleuren van Exciting Nature zijn als warmte in je woonkamer zonder verwarming. Het kleurenpalet in dit interieur is intens en vol contrast en past perfect in het najaar. De rust bewaar je met een basis van aardse, matte bruinen en tonen van grijs. Voor een fascinerend geheel voeg je drie detailkleuren toe. Een diepe kleur oranje die je warmte geeft als de opkomende zon, midnachtsblauw dat je omarmt en magisch flonkerend geel. Kleur aan je interieur geef je met muurverf. Maar net zo goed met vloerkleden, kussens en andere woonaccessoires in verschillende tinten. En vergeet de lampen niet.

Flonkerende verlichting #trendhopper #styling #materiaalgebruik #glas
Decoratie met dieren #woonaccessoires #Trendhopper #interieur #inspiratie #animals
Woonaccessoires met natuurlijke texturen en structuren  #keramiek #vaas #elements #Trendhopper #woonaccessoires
 

Materiaalgebruik

Natuurlijke texturen en structuren definiëren de Exciting Nature styling. Kies materialen in oogstrelende vormen, patronen en reliëfs die uitnodigen tot aanraken. Kijk wat jou aanspreekt, daarmee maak je jouw inrichting eigen. Combineer hard met zacht: items van zeegras, jute, glas, metalen en keramiek met natuurlijke textielen in verschillende poolhoogtes als wol, vilt en katoen. En vergeet de twist niet: decoratie met dieren.

Najaarstrend 2018: Exciting Nature. Eigen-aardig, grappig met een rauw randje. Roaaarrrrr!