Menu
  • Nu 10% korting op alle banken
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Trendhoppers duurzame materialen voor je interieur

Collectie duurzame materialen voor je interieur bij Trendhopper

Bewust leven, bewust kiezen. Past dat bij jou? Dan vind je het vast fijn om te weten dat je terecht kunt bij Trendhopper voor duurzame materialen voor jouw interieur.

We volgen de ontwikkelingen, verkennen de mogelijkheden en introduceren stap voor stap duurzame materialen voor je interieur. Zo gaan mooi en duurzaam wonen steeds vaker hand in hand.

Op deze pagina alles over de collectie duurzame materialen van Trendhopper.

Duurzaam interieur

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Ook als het gaat om een duurzaam interieur. Om het begrip duurzaam wonen invulling te geven, hoef je heus niet meteen een compleet duurzaam huis te bouwen. Kies voor duurzame verf, hergebruik eens een vintage meubel en wat nu ook een optie is: kies duurzame materialen voor de nieuwe meubels in je interieur.

We helpen een handje met de duurzame collectie van Trendhopper. Onze eerste stap: mooie stoffen voor jouw meubels met minder impact op het milieu en respect voor de makers. Beter voor iedereen.

Duurzame stoffen bij Trendhopper

Zowel in de winkel als in de webshop herken je de duurzame stoffen bij Trendhopper aan het groene Trendhopperlogo (bovenaan deze pagina).
Koop jij een bank, fauteuil of eetkamerstoel bij Trendhopper die met de duurzame stoffen bekleed kan worden? Dan is dat dus jouw kans om een bewuste interieurkeuze te maken.
Hieronder meer informatie over de duurzame stoffen die je kunt kiezen bij Trendhopper.

veel kleuren stof in duurzame collectie Trendhopper
allerlei soorten weefsels in duurzame collectie Trendhopper
mooie kwaliteit stoffen in duurzame collectie Trendhopper
 

Duurzame stof van gerecyclede PET-flessen

In onze collectie duurzame stoffen vind je 2 stoffen, Earth en Clean, in meer dan 18 kleuren gemaakt van gerecyclede PET-flessen door mensen die eerlijk worden behandeld. Dus: positief voor het milieu, de makers én natuurlijk jouw meubel.

De duurzame stoffen Earth en Clean zijn sterk, stevig en zacht. Net als andere stoffen die je kent. Het grote verschil en voordeel? De grondstof: gerecyclede PET-flessen én het feit dat een stof van dit gerecyclede plastic geschikt is voor oneindig hergebruik.

Het verantwoorde aspect van deze stoffen zit overigens ook in het productieproces. Door een lager energie- en waterverbruik, is de impact op het milieu minder dan bij traditionele stofproductie. Daarnaast is er de positieve impact op betrokken mensen. De makers worden eerlijk behandeld en betaald.

Laat jij een Trendhopper-hoekbank met duurzame stof Earth of Clean bekleden, dan zit je op 450 gerecyclede PET-flessen. En zeg nou zelf, als je weet dat je bijdraagt aan een schonere planeet zit je toch extra comfortabel?

Samengevat: dag rondzwervende plastic flessen, hallo schonere planeet, welkom duurzame stoffen.
Jouw nieuwe Trendhopper-meubel gevonden? In de webshop zie je in het keuzemenu of de optie ‘Duurzame stof’ erbij staat.