Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
eighties

BACK TO THE 80's.

Niet helemaal nieuw, maar dit jaar wel sterker dan ooit aanwezig: retro en vintage meubels en woonaccessoires. Daarbij is de trend inmiddels verschoven van de 50’s en 60’s naar de 80’s. Vandaar het duidelijke accent op kleuren als bruin, oranje en okergeel. Zwart is als hoofdkleur op zijn retour, maar blijft nog wel meedoen als accentkleur en in woonaccessoires.

Je maakt je interieur helemaal retro met donker gebeitste houttinten en natuurlijke materialen. Een bank of stoel met zacht fluweel matcht daar mooi bij. Wil je echt het roer omgooien richting 80’s? Dan ook gewoon linoleum op de vloer leggen.

eighties
eighties
eighties
eighties
eighties
 

Geometrische vormen en prints
Qua design zien we steeds meer geometrische, grafische en op de natuur geïnspireerde vormen en prints. Zo kun je driehoekjes, cirkels en ruiten laten terugkomen in je behang of als tegels in de badkamer of keuken. Houd je het liever bij wat bescheiden accenten? Dan kom je met accessoires zoals kussens, vazen, lampen, een vloerkleed of een dekbedovertrek ook al een eind. En kijk eens op zolder bij je (groot)ouders of je iets leuks met hout en messing kunt vinden!