Menu
  • alle winkels geopend!
  • afhalen, versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

De winkels van Trendhopper zijn geopend. Ook versturen en bezorgen wij zoals je van ons gewend bent, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen! Lees meer >

Aan tafel!

Nom nom nom, wie houdt er nu niet van lekker eten? Af en toe met het bordje op schoot op de bank natuurlijk, maar liever gezellig aan tafel. De dag doornemen onder het genot van een maaltijd in een comfortabele eetkamerstoel, die uiteraard matched met de eettafel. Of lekker hip, juist helemaal niet matched.

Stijlvol dineren

Bij Trendhopper vind je alles wat je nodig hebt om iedere maaltijd compleet te maken. Van trendy eettafels tot stijlvol servies. Ook hoge bartafels ontbreken niet in ons assortiment, met barkrukken die daar perfect op aansluiten. En gasten bedien je altijd in stijl, met de moderne serveerplanken en accessoires van Trendhopper.

Eettafelsets om van te watertanden

Op zoek naar een volledige, moderne eettafelset? Bij Trendhopper vind je alles wat je hiervoor nodig hebt en meer! Nog niet helemaal zeker in welke stijl jij wilt dineren? Doe inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!