Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
TH Haiko eettafel

Haiko eettafel samenstellen

Bij Trendhopper zijn we van mening dat een meubel pas helemaal naar wens is als je hem zelf kunt samenstellen. Met ons Haiko tafelconcept valt de voor jou perfecte eettafel samen te stellen. We like! Haiko is veelzijdig, altijd gemaakt van de beste materialen en biedt in iedere samenstelling een stijlvolle update voor jouw eetkamer!

Zo stel je jouw eigen Haiko eettafel samen

Voor het samenstellen van jouw perfecte Haiko eettafel doorloop je enkele stappen. Deze stappen omvatten keuzes voor de vorm en de afmeting, de randafwerking van het blad, de kleur van het blad en als laatste de keuze voor jouw favoriete poot. Easy does it.

De vorm en de afmeting kiezen

Haiko is veelzijdig en is er in veel verschillende vormen. Zo kies je uit rond, ovaal, recht, vierkant met afgeronde hoeken, Deens ovaal en organisch en dit alles in meerdere maten, zodat jij altijd een Haiko eettafel kunt plaatsen in jouw eetkamer. Welke vorm vind jij mooist? Wat je ook kiest: ze zijn allemaal even prachtig.

Tip: Heb je veel rechthoekige meubels in huis? Dan adviseren wij een ronde, ovale of organische vorm eettafel. Dit doorbreekt de strakke lijnen!

De randafwerking van het blad

Het blad van de eettafel kun je laten maken met verschillende randafwerkingen. Dit kan nét het verschil maken. Je hebt de keuze uit een strakke, verjongde, modern verjongde afwerking of een boomstam afwerking. Let wel: de boomstam afwerking is enkel mogelijk bij een rechte tafel. De afwerkingen zijn allemaal sfeervol en zien er zo uit:

Randafwerking van het blad

Kies je favoriete poot

De poot van een eettafel kan vrij bepalend zijn voor de looks ervan. Een matrix- of spinpoot oogt bijvoorbeeld al direct wat meer industrieel, terwijl een a-poot een heel ander sfeertje geeft. Bovendien dien je rekening te houden met de eetkamerstoelen die je hebt of op het oog hebt. Kies je bijvoorbeeld voor een onderstel met meerdere poten? Dan is het raadzaam om eerst even te checken of dit wel samengaat met de poot van de stoelen.

De poten waar je uit kunt kiezen zijn de volgende:

Haiko eettafel poten

 

Kies de kleur van het blad

Last but not least, kies je je favoriete kleur. Kijk eens om je heen in de eethoek. Welke tinten zie je en welke kleur eettafel zou daar mooi bij staan? Heb je thuis een Scandi woonstijl? Dan adviseren wij om een lichte tint te kiezen. Ben je meer van de industriële woonstijl? Dan is een grijstint of een andere donkere tint helemaal matching.

Dit zijn de eyecatching tinten waar je uit kunt kiezen:

Kleuren voor het Haiko tafelblad

Start customizen!

Hebben we je enthousiast gemaakt voor een Haiko eettafel? Zó kan jouw eigen Haiko eettafel eruit zien:

Haiko eettafel samenstellingen

Begin met customizen >