Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Histor Trendkleur 2019 bij Trendhopper #quietclearing #trend #kleuren #groen #interieur #verf

Histor Trendkleur 2019

Trendhopper presenteert de Histor Trendkleur 2019: Quiet Clearing. Een groentint. Diepgroen om precies te zijn. Het is die toon van groen, waardoor deze groene Histor verf tegelijk krachtig én kalmerend is. Wij van Trendhopper vinden het de perfecte kleur om onze nieuwe collectie mee te presenteren, want die zit vol groen. Natuurlijk :-).

Op deze pagina vind je inspiratie voor groen bij jou thuis:
> alles over Quiet Clearing - Histor Trendkleur 2019
> én een sneak peak naar onze nieuwe collectie.


Groen interieur

Groen is een kleur die intimiteit geeft en balans brengt in je interieur, aldus Histor. Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. De natuur heeft een complete kleurenwaaier aan groentinten te bieden - We love it. Kom maar op met de planten, plantenprintjes, meubels, woonaccessoires, interieurstoffen, behang en muurverf in alle geweldige tinten groen!

Trendhopper_inspiratie_trend_kussenhoes_JUNGLE
Trendhopper_inspiratie_trend_PLANTENSTANDAARD
Trendhopper_inspiratie_trend_eetkamerstoel_VOGUE
Trendhopper_inspiratie_trend_fauteuil_KOSMO
Trendhopper_inspiratie_trend_kast_HARDA
Trendhopper_inspiratie_trend_PAPEGAAI_PEACOCK
 

Aan de slag met groen

Wij houden van groen wonen en alle sfeervolle kleurcombinaties die je ermee kunt maken. Voor fans die direct aan de slag willen met groen in huis: alsjeblieft, meubels en woonaccessoires in groentinten, met groene prints én in kleuren die mooi matchen in een groen interieur.

  1. Gooi groen op je bank: zachtgroen op kussenhoes Extravagance met botanische print in grijs, groen in the mix in de tropische bladeren op de rechthoekige kussenhoes Waterfall of groen in het wild op kussenhoes Jungle met bloemen, bladeren en beestjes.
  2. Ga voor groen dat je geen water hoeft te geven: deze set van plantenstandaard Blom, kunstplant Philodendron met pot Jordi in wit of antraciet.
  3. Zacht zitten op groen kan ook: zet eetkamerstoel Vogue in onyx groen fluweel aan je eettafel.
  4. Of voeg een luchtige natuurtint toe aan je groene interieur met eetkamerstoel Vogue in inktblauw.
  5. Of neem deze natureltint van fauteuil Kosmo. Die voelt zich ook direct thuis bij al jouw groen.
  6. Op zoek naar extra karakter voor je groene interieur? Die vind je in de warme bruintonen van kasten en tafels uit onze Harda-meubelserie.
  7. Last but not least: breng beestjes naar binnen. Die horen ook bij de groene interieurtrend. Je maakt een statement met vaas Peacock en deze papagaai.

In week 8 presenteren we in onze folder nog veel meer gave nieuwe meubels en woonaccessoires waarmee jij de groene interieurtrend in huis kunt halen. Up to date blijf je via Trendhopper Instagram en Trendhopper Facebook. Nu alvast meer groene inspiratie opdoen? Check Trendhopper Pinterestbord Botanical Home.


Trendkleur Quiet Clearing is groen

Dat Histor als Trendkleur 2019 zo’n prachtige groen kiest, is natuurlijk geen toeval. Het trending verfmerk constateerde dat onze huizen de laatste jaren ‘verhardde’ door technische toevoegingen zoals slimme thermostaten en robotica die na een klap in je handen de gordijnen sluiten of het licht aandoen. Met het aardse groen wordt je interieur zachter. Saskia Huiting, concept & interior designer en Histor color expert zegt over de keuze van Quiet Clearing als Histor Trendkleur voor 2019: “Welke interieurstijl je ook hebt, met Quiet Clearing haal je de kracht en harmonie van de natuur in huis.”.

 

Histor Quiet Clearing bij #Trendhopper #trend #groen
Histor Planeet bij #Trendhopper #trend #groen
Histor Planeet bij trendhopper-Histor Februari bij #Trendhopper #trend #groen
 

Waarom groen de trendkleur is

Groen is dus een trendkleur, omdat het een natuurlijke tint is. En daar zit het ‘m. In die natuur. Die hebben we nodig. Die geeft ons een rustig thuis in de wervelwind die ons leven tegenwoordig is. Iets wat we te danken hebben aan digitalisering en de technische snufjes die er tegenwoordig bij horen. Het maakt ons leven makkelijker, maar ook drukker. We staan altijd aan. Om even uit te gaan, gaan we terug naar de natuur met groen.


Groen blijft trend in interieur

De uitspraak van Saskia Huiting vat heel mooi samen waarom groen in het interieur de trend is en voorlopig ook wel blijft. Dat groen geen groentje is in interieur, daarover zijn experts het trouwens wel eens. Je ziet groen overal en in allerlei tinten. In interieurmagazines, Instagramaccounts over interieur en … de nieuwe collectie van Trendhopper. Die presenteren we dus binnenkort aan je in de eerste folder van 2019 en in de winkels. Stay tuned!