Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Bank Kavala

In the spotlights: Kavala

“Knock, knock, who’s there?” “It’s the seventies!” Bij de Colourful Escape trend is vintage een belangrijke pijler, want vintage meubels en accessoires doen ons denken aan vroeger, wat ons vaak een warm, vrolijk en nostalgisch gevoel geeft. Wil je dit gevoel het liefst forever vasthouden? Dat doe je met onze nieuwe retrobank Kavala. The musthave-bank voor vintage liefhebbers!

Hot retro sfeertje

Kavala is een echte blikvanger, geïnspireerd op het verleden. Door de geplooide, velvet bekleding heeft de bank een retro, vintage-achtige uitstraling en ook nog eens een hoog aaibaarheidsgehalte. Bank Kavala heeft een diepe zit, een comfy schuimvulling en een lage rugleuning, die zorgen voor een heerlijk zitcomfort en tegelijkertijd voor de geliefde retrovibes.

Bank Kavala

Mooi in model

Omdat Kavala een elementenbank is, heb je de mogelijkheid om alle elementen los in de ruimte te plaatsen om er steeds een andere opstelling mee te maken. Heb je jouw perfecte opstelling gekozen? Bestel er dan nog een bijpassende hocker bij als poef of als sfeervolle bijzettafel. Anyway, met bank Kavala kan het niet gek genoeg!

The perfect match

De Kavala past in deze uitvoering het best bij interieurs die zijn geïnspireerd op de vintage trend, maar Kavala past ook in een lekker eclectisch interieur met een knipoog naar het verleden. Om deze toffe bank helemaal af te stylen, kies je voor sierkussens in verschillende vormen en van diverse materialen voor een nonchy uitstraling. Kies daarbij een tof vloerkleed dat matcht bij de sfeer die je zoekt en voilà, jij hebt de glamour van de seventies in huis gehaald!

Stof you love

Kies & Customize er lekker op los door jouw favoriete stof uit onze Stof you love-collectie te kiezen. Onze stylisten raden deze bank vooral aan in de stof Regency, zoals op de foto’s, maar je kunt hem natuurlijk in alle gewenste kwaliteiten kiezen om Kavala je eigen look & feel te geven. Het is aan jou!

Met Kavala is het sowieso altijd instant happiness!

Kavala in stof Regency

SHOP KAVALA HIER