Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Doe inspiratie op en ontdek stappenplan voor nieuwe keuken kopen bij Trendhopper

Inspiratie nieuwe keuken kopen

Nieuwe keuken kopen? Hier vind je inspiratie en informatie. Bij Trendhopper ontwerp je in 4 stappen jouw droomkeuken én heb je meteen een goede prijsindicatie.

Een keuken kopen kan leuker en makkelijker. En dus geven wij je een eenvoudig stappenplan, fantastisch design, materialen, knappe apparatuur en eerlijke prijzen. Een goede garantie op je keuken is standaard. De garantie op apparaten verlengen door ze te registreren is een optie. Net als je keuken laten monteren. Zelf installeren mag ook. Jij kiest; het is jouw keuken.

Ontdek hoe een keuken kopen bij Trendhopper werkt en ga aan de slag voor die ene droomkeuken om je vingers bij af te likken …!

Stap 1 keuken inmeten bij trendhopper
stap 2 keuken ontwerpen trendhopper
stap 3 keuken prijsindicatie trendhopper
stap 4 keukenservice budget trendhopper
 

In 4 stappen jouw Trendhopper-keuken

Inmeten, ontwerpen, berekenen en service kiezen. Dat zijn de 4 stappen uit het Trendhopper-stappenplan. Zodra jij tevreden bent, maak je een afspraak met een Trendadviseur. Door jouw goede voorbereiding kunnen jullie samen vlot de puntjes op de i zetten en kun jij zo snel mogelijk koken in een nieuwe keuken.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Start met het design van jouw droomkeuken: ga naar het 4-stappenplan in het Trendhopper-keukenboek.

Design je Trendhopper keuken op de 3D ontwerptafel
Inspiratie voor een greeploze hoekkeuken van Trendhopper
Inspiratie voor een kleurrijke Trendhopper keuken
Inspiratie voor een inbouwkastenwand in je Trendhopper keuken
Inspiratie voor levensechte houtlook keuken van Trendhopper
Inspiratie voor handgrepen op een Trendhopper keuken
 

Ontwerp je droomkeuken met een keukenplanner

Hoe leuk is het om het ontwerp van jouw droomkeuken te visualiseren met een keukenplanner? Er zijn 2 manieren:
- In de winkel staat de 3D-ontwerptafel voor je klaar. Kies jouw favorieten uit. Van keukenfrontjes en werkblad, tot spoelbak en afzuigkap. Bouwstenen die staan voor die keukenelementen leg je op de tafel. En dan verschijnt direct jouw keukenontwerp in 3D op het tv-scherm. Je droomdesign thuis nog eens bekijken? Laat je e-mailadres achter en we sturen ‘m je op.
- Thuis alvast spelen met opstellingen om te zien hoe die in de ruimte staan waar jouw keuken moet komen? Gebruik de online 3D-planner. Let op: kleur- en materiaalopties in deze planner dienen enkel ter inspiratie. Kom naar de winkel en gebruik de 3D-ontwerptafel om het actuele assortiment te zien.

Snel weten wat jouw Trendhopper keuken kost

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten wat jouw droomkeuken kost. Elke optie en onderdeel in het Trendhopper-keukenboek heeft een vaste, eerlijke prijs. Onderhandelen hebben wij namelijk al voor je gedaan. Dus dankzij het 4-stappenplan heb jij vlot een goede en een eerlijke prijsindicatie voor jouw keuken.

Keukenservice inmeten bij Trendhopper
keukenservice montage Trendhopper
keukenservice transport Trendhopper
keuken garantie Trendhopper
 

Service bij jouw keuken

Zelf bepalen welke service je bij jouw keuken wilt. Zo gaat dat bij Trendhopper. Installeer je de voorgemonteerde keukenkasten bijvoorbeeld zelf of laat je het over aan onze vakmensen? En wil je je apparatuur registreren voor extra garantie? Jij kiest; het is jouw keuken. Goed om te weten: inmeten en het leveren van een installatietekening zijn vaste Trendhopper-services. Zo weet je dat de keuken straks perfect past. Kijk voor alle informatie achterin het Trendhopper-keukenboek.

Maak een afspraak voor jouw keuken

Maak een afspraak voor jouw keuken als je zover bent. Of je nou het 4-stappenplan gebruikt of niet: er staat altijd een Trendadviseur voor je klaar. De Trendadviseur denkt met je mee, beantwoordt al je keukenvragen en regelt het bestellen, bezorgen en -als je wilt- het installeren van jouw Trendhopper-keuken. Bel de dichtstbijzijnde Trendhopper-winkel met keukencollectie.

Keukens bekijken in de Trendhopper-winkel

Keukens van Trendhopper bekijken? Kom naar de Trendhopper-winkels met keukencollectie.

Trendhopper: thuis in keukens.