Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Woonideeën met dierendecoratie. Kussen Bug en aap Marocco

DIEREN ALS DECORATIE - AAPJES KIJKEN

Dieren als decoratie. Het is een dingetje in interieurdesign. Je ziet allerlei accessoires: sculpturen in de vorm van aapjes, vogels, insecten. Kussens met dierenprints of een dierenvelletje. Ze zijn er al een poosje. We spotten ze ook weer op de beurzen. Het zijn blijvertjes die beestjes! Wij worden er blij van. Kriebelt het bij jou al?

Diverse diersoorten als decoratie

Het is wel ff wat anders dan een hond of kat in huis. Deze dieren: insecten, reptielen, jungledieren, vogels en hertachtigen. Bijna een must in huis als je wilt meegaan met de trends. Maar heel eerlijk: het is decoratie waar je van moet houden. De aard van het beestje bepaalt; is er een dier dat het doet voor jou? Zie je ze vliegen? Kijk je aapjes? Liefhebbers kunnen hun lol op. Wij selecteerden flink wat fraaie items voor in onze interieurcollectie. Ga je mee naar onze dierentuin? Check our animals…

krokodil goud decoratie
kussens Bug kever velours insect
kever en slang #decoratie #sculptuur #kaarsenstandaard
aap marocco #zwart #accessoire
zwanen #wandhaak Swansee
hert #deer #gewei
insect #goud #messing
 

Ideeën voor decoratie met dieren

Beestjes in huis; normaal griezelen we ervan. Maar deze decotrend is te leuk om niets mee te doen. Ideeën genoeg; check deze ter inspiratie:

Plek - Dieren voelen zich eigenlijk overal thuis. Zet een olifant in de kast in je woonkamer, een aap op het vloerkleed in de slaapkamer, een kwal op de bijzettafel in de hal of leg een kever [productlink] op de bank.

Collages - Zet je complete woonkamer op z’n kop. Voeg al je dierendeco samen. Maak er groepsdieren van. Jaag ze allemaal op de kast. Zet ze op tafel. Hang ze samen aan de wand als muurdecoratie. Denk aan een sculptuur van trotse pauw naast een poster van de leeuwenkoning en kolibri op hoge poten.

Showen - Geef de dieren onderdak met Decoratie House. Show ze onder een glazen stolp Hella (ook in 38cm). En zet een krokodil of kever veilig achter glas in een glazen vitrinekastje.

Combineren - Wil je voorkomen dat het een beestenboel wordt? Combineer dierendecoratie dan vooral. Neem een insect, deze toffe tor ofzo. Geef het een plekje op een fraai onderbord. Tussen de losse kaarsen en naast het windlicht die je toch al hebt staan.

Doe je ding. Pas de decoratietrend met dierenaccessoires precies zo toe als bij jou past.