Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Trendy klokken ter inspiratie voor muurdecoratie met een klok bij Trendhopper

KLOKKEN ALS DECORATIE

Klokken. Er zijn zoveel mooie designs dat je een klok als wanddecoratie mag beschouwen. Blijf goed bij de tijd met de Trendhopper designklokken van onder andere Karlsson, Eclipse en Present Time.

Karllson Lush wekker in groen bij Trendhopper
velours wekker Karllson Lush okergeel bij Trendhopper
 

Het klokje thuis

Hoeveel klokjes tikken er bij jou thuis? Op meer plekken dan je in eerste instantie misschien bedenkt. De wandklok boven de bank laat weten dat je favoriete tv-programma begint. Op de klok in de keuken zie je dat het tijd is om tafel te gaan. De wekker op je nachtkastje waarschuwt als je wakker moet worden. In de badkamer zie je op de klok dat je nog eventjes tijd hebt om te genieten van een warme douche, voordat je je aankleedt.

Wanneer klokken verzetten?

Zet de tijd op…Zomertijd. Wintertijd. Je telefoon verzet de tijd in maart en oktober automatisch. Maar de wandklok aan de muur in je woonkamer verzet je over het algemeen handmatig. Gewoonlijk werp je een vlugge blik op je klok, maar kijk eens goed naar je klok. Is het tijd voor een update van jouw wandklok of wekker?

Welke klokken zijn er?

Welke soorten klokken er zijn? Heel veel; dat zal je niet verbazen. Bepaal welke klok jij in huis haalt door te kijken naar je woonstijl. Misschien wil je een meer eigentijds exemplaar: een trendy klok die past in je Scandinavische interieur of een stoere klok die zich thuis voelt tussen jouw industriële meubels. Of wil je een klok die tijdloos is; één die nog steeds mooi in je woonkamer past als je die ergens in de komende jaren anders zou inrichten? In de Trendhopper woonwinkels en webshop vind je verschillende klokken; zo past er altijd wel een klok bij jouw interieur. Bekijk hier de complete Trendhopper klokkencollectie.

decoratie met klok en plateau marble van Trendhopper
muurdecoratie met klok memobord mand en schalen bij Trendhopper
 

Klok als decoratie

Laat de stylist in jezelf los en gebruik je klok of wekker als decoratie. Veel klokken in de Trendhopper collectie hebben een design dat op zichzelf al heel decoratief is. Niet elke klok heeft dus opsmuk nodig. Andere klokken lenen zich perfect om onderdeel te worden van een mooie muurdecoratie of een sfeervolle setting op een kast. Lees door, dan ontdek hoe je met een functionele klok heel originele decoratie maakt!

Tips: inspiratie voor styling met klok en wekker

Bekijk de inspirerende voorbeelden van onze stylist op deze pagina en transformeer met onderstaande tips jouw klok en wekker thuis van praktisch functioneel item naar trendy accessoire:
1. Geef je klok extra aandacht door ‘m op te hangen tegen een geschilderd vlak op de muur. Of maak een speciaal muurbord als achtergrond voor je klok: behang een houten plank met een decoratief design en bevestig daarop de klok.
2. Haal die gave wekker uit de slaapkamer en zet ‘m op je salontafel of geef diezelfde trendy wekker een plek tussen andere accessoires op je dressoir of op een wandplank.
3. Omring de klok boven je bank door andere accessoires. Maak een collage met nog meer klokken en/of met manden, schalen en serveerplateaus. Zo ontstaat een in het oog springende collage.

Klok kopen

Als je besluit dat het tijd is een nieuwe klok te kopen: dat kan eenvoudig in onze webshop. Of ga lekker neuzen in een van onze Trendhopper woonwinkels. Bekijk hier de complete Trendhopper klokkencollectie.