Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
mix it

MIX IT.

Als je niet wilt gaan voor één bepaalde stijl, kun je ook zelf gaan combineren. Sommigen noemen dat ‘eclectisch’, maar wij zeggen gewoon: lekker mixen! De trends hieronder doen het op zichzelf al prima dit seizoen. Maar mix je die strakke lijnen, spannende kleurvlakken en verrassende vormen en wanddecoraties? Dan is het net alsof je in een avontuurlijke strip belandt…

mix it
mix it
mix it
mix it
mix it
mix it
 

Sporty Spice
Niet vies van iets opvallends? Dit seizoen zijn sportieve items weer hotter dan hot. Verwacht veel technische materialen en opvallende printjes met een heerlijke 80’s vibe.

Peachy tones
Yes, perzikachtige tinten in je woonkamer zijn het helemaal dit voorjaar! In combinatie met aardse tinten, is terra peach dé kleur voor deze lente.

Patroon-planten
De botanische stijl blijft ook dit voorjaar trending: hoe groener, hoe beter. Geef er je eigen draai aan en decoreer je huis met planten die een patroontje hebben. Met bladeren in een leuke print, zoals het Japans notenblad of het Ginkgo blad.

Jungledieren
Houd je van dieren, maar heb je geen tijd voor een gezellig huisdier? Kleur dan je interieur met wat dierlijke woonaccessoires. Dit jaar zijn we weg van jungledieren: luipaardprintjes, posters met olifanten of kussenhoezen met zebrastrepen: het kan niet wild genoeg!