Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Nieuwe meubelen! gekocht en vragen over eventueel onderhoud ervan? Trendhopper heeft hieronder een overzicht gemaakt van alle mogelijke leer- en stofsoorten met bijbehorend onderhoudsboekje. Deze kan je gemakkelijk downloaden en raadplegen wanneer je dat wenst.

Onderhoud en reiniging
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. Bij de meeste gestoffeerde meubelen is het daarom niet te vermijden dat deze meubelen gereinigd moeten worden. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" voor onderhoud en reiniging gemaakt.

Velours
Velours is een verzamelnaam voor alle stoffen, waarbij de poolvezels in een grondweefsel worden ingeweven. Het bijzondere bij deze stof is dat ze aangenaam aanvoelt, optisch erg mooi is en dat de stof slijtvast is.

Vlokstof
Deze bekledingsstof valt niet onder de geweven stoffen, maar wordt door middel van een speciale methode geproduceerd. Hierbij wordt in een elektrostatisch proces een polyamidevezel op een sterk dragend materiaal aangebracht (gelijmd) en bevestigd. De vlokstof kenmerkt zich door een veelvoud aan kleuren, maar vooral door de hoge gebruiksvastigheid en het gemakkelijke onderhoud/

Platweefsel
Platweefsel is een geweven stof, waarbij de garens haaks op elkaar staan. Het bijzondere bij deze stof is - afhankelijk van de manier van produceren - de "optiek" en de aangename grip. Het platweefsel heeft dezelfde materiaalgebonden ("warentypisch")- en gebruikseigenschappen als bekledingsstoffen.

Microvezel
Dit bekledingsmateriaal bestaat uit een samenstelling van microscopische kleine vezels waarvan 10.000 meter tussen de 0,8 tot 1,02 gram weegt. Het bijzondere bij deze stoffen is de aangename grip en de "optiek" van de stof.Afhankelijk van het aantal verwerkte vezels wordt deze stof ook als gemakkelijk te onderhouden en lichtecht aangeduid.

Leer
Leer als bekledingsmateriaal voor gestoffeerde meubelen is altijd een goede keuze. Leer is een natuurlijk en prachtig materiaal en boevendien - bijna altijd - onderhoudsvriendelijk en degelijk. In het onderhoudsboekje worden de eigenschappen van leer uitgelegd met bijbehorend onderhoud.

Stof
Wij informeren u graag over de bijzondere eigenschappen van gestoffeerde meubelen zodat u ook tijdens het dagelijks gebruik tevreden blijft met uw nieuwe meubelstuk. Bovendien geven wij u nog enige informatie over zowel de verschillende soorten bekledingsmateriaal en de eigenschappen ervan als over het onderhoud van de door u gekozen bekleding.

Functies gestoffeerde meubelen
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt.

Stofferingen
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over de verschillende type stofferingen.

Hardheidsverschillen
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over de verschillende soorten hardheidsverschillen.

Italiaanse meubelen
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over de specifieke eigenschappen van Italiaanse meubelen.

Losse rug- en zitkussens
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over de specifieke eigenschappen van losse rug- en zitkussens.

Sierframe
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over de specifieke eigenschappen van een sierframe.

Statisch opladen van bekledingen
Gestoffeerde meubelen hebben afhankelijk van het model en uitvoering product- en modelgebonden eigenschappen, die ook tijdens het gebruik verschillende uitwerkingen kunnen hebben. In verband hiermee hebben wij als extra service een "product-info-blad" gemaakt over het statisch opladen van bekledingen.