Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Aan de paastafel

VERRASSENDE PAASTAFEL

Overal ter wereld wordt Pasen gevierd. Maar dan wél overal een tikkie anders. Doe eens gek en geef Pasen dit jaar een verrassend buitenlands tintje! We hebben een koele en een warmbloedige variant voor je in petto, elk met een totaal eigen kleurenpalet en lokale designs. Voor welke stijl ga jij? Of kies ze gewoon allebei? We hebben tenslotte een eerste èn een tweede paasdag.

Aan de paastafel
Aan de paastafel
Aan de paastafel
Aan de paastafel
Aan de paastafel
 

De Semana Santa
Semana Santa is de Heilige week voor Pasen die in Spaanstalige landen uitbundig wordt gevierd. Een week in het teken van religie, tradities, cultuur, muziek, theater en evenementen. Op Ibiza is dit een ware happening. Haal eenvoudig die mediterrane sfeer in huis en dek je paastafel helemaal in Ibiza style. Bijvoorbeeld met een azuurblauw tafellaken en ronde handgemaakte place-mats van gevlochten raffia. Je kunt ook lekker mixen en matchen met vier kleuren door elkaar, als je het serviesgoed daarbij maar rustig houdt. Of draai het om en ga voor een rustige basis met het unieke nieuwe melamine servies van Trendhopper. Wat ook goed werkt: exotische patronen combineren met houten presenteerplanken in diverse vormen. Heel erg santa, en ook langer dan een semana!

Aan de paastafel
Aan de paastafel
Aan de paastafel
 

Vrølijk Påsk!
Påsk is Zweeds voor Pasen. In Zweden vieren ze Pasen met vreugdevuren en paasheksen. Vroeger boden de vuren bescherming tegen het kwade van de heksen. Maar die zie je tegenwoordig niet veel meer. Daarom zijn alleen de paasvuren gebleven, terwijl kinderen verkleed als heksen paasliedjes zingen aan de deur. Pasen in Zweden is één groot familiefeest. Wil je paastafel dekken in Zweedse sfeer? Combineer dan allerlei natuurtinten. Een linnen tafelkleed in de kleur oester creëert licht in je compositie. Kraakwitte linnen servetten zorgen voor een frisse touch. Gaat mooi samen met donker aardewerken serviesgoed en houten accessoires. De paaseitjes houd je lekker naturel.