Menu
  • Alle winkels blijven leveren!
  • versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

De winkels van Trendhopper zijn gesloten. Wel versturen en bezorgen wij zoals je van ons gewend bent, maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer >

Inspiratie voor relaxfauteuils bij Trendhopper

Relaxfauteuil bij Trendhopper

Zie jij jezelf al zitten? Of liggen natuurlijk! Want een relaxfauteuil is verstelbaar; een multifunctionele loungestoel dus. Wil jij wel zo’n perfecte relaxstoel in jouw woonkamer? Niet zo’n oubollige, maar eentje die aansluit op jouw interieur en zelfs jouw lichaam? Het kan, want bij ons is jouw smaak leidend. Op deze pagina meer over de moderne relaxfauteuils bij Trendhopper. Kies, zit en relax!

Design de fauteuil die bij jou past

Wat vind je belangrijk bij een relaxfauteuil: de vorm en uitstraling? Of geef je voorrang aan functie en dus het nut van de stoel? Goed nieuws: je hoeft niet te kiezen. In onze collectie Relaxfauteuils vind je relaxstoelen die vorm en functie buitengewoon goed combineren en waarvan jij allerlei details naar wens kunt aanpassen. Bij Trendhopper design jij de fauteuil die bij jou past.

Relaxen zoals jij het wilt met Lunia - Lavik - Lyndal

We presenteren je 3 relaxfauteuils waarmee je kunt relaxen zoals jij het wilt: Lunia, Lavik en Lyndal. Het zijn draaifauteuils en verstelbare fauteuils. Bij elke relaxstoel krijg je deze functionaliteiten: een verstelbare voetensteun, rugleuning en hoofdsteun. Qua design zijn het moderne modellen ontworpen volgens de principes van Scandinavisch design. Elk model is in de basis super stylish met strakke lijnen en zonder overbodige tierelantijnen. Toch past elk model bij een andere woonstijl. Daarvoor zorgde de ontwerper door elk model een ander type armleuning te geven.
En de finishing touch qua design en functionaliteiten? Die bepaal jij! Aanpasmogelijkheden die je bij Luni, Lavik en Lyndal hebt, zijn het type stoelpoot en de afwerking daarvan, de soort bekleding en kleur daarvan, de maat van de relaxfauteuil en de manier waarop je de relaxstoel bedient en de stroomtoevoer via accu of snoer als je kiest voor een elektrisch verstelbare fauteuil.

slanke kruispoot van Trendhopper relaxfauteuil
gebogen kruispoot van Trendhopper relaxfauteuil
plateaupoot van Trendhopper relaxfauteuil
rechte kruispoot van Trendhopper relaxfauteuil
 

Hieronder meer info over de 3 modellen en de mogelijkheden. Wil jij graag weten waarop je moet letten als je een relaxfauteuil gaat kopen? Scroll dan nog een stukje verder voor onze tips: welke relaxfauteuil kopen.

Stel jouw relaxfauteuil samen

Stel jouw persoonlijke relaxfauteuil samen: ontdek alles over de modellen en mogelijkheden en ga dan naar de Relaxfauteuils in onze webshop. Daar selecteer je jouw favoriete model en bepaal je in een paar stappen de designdetails en de functionaliteiten.

trendhopper relaxfauteuil Lunia met halfopen armleuning
trendhopper relaxfauteuil Lunia met verstelbare voetensteun
trendhopper relaxfauteuil Lunia met verstelbare rugleuning
 

Relaxfauteuil Lunia

Heb jij een voorliefde voor elegant industriële meubels? Dan is model Lunia wat voor jou. Deze relaxfauteuil is stoer en verfijnd door de welvingen van de halfopen en gestoffeerde armleuningen en de twee stiksellijnen in de rugleuning. De zit van draaifauteuil Lunia is uitermate comfortabel dankzij de vorm van de relaxstoel, uiteraard doordat je de voetensteun, rugleuning en hoofdsteun kunt verstellen en niet te vergeten door het hoogwaardige koudschuim dat standaard als vulling in de zitting en rugleuning wordt gebruikt.

Aan de slag? Ga naar Samenstellen relaxfauteuil Lunia.

trendhopper relaxfauteuil Lavik met open armleuning
trendhopper relaxfauteuil Lavik met verstelbare voetensteun
trendhopper relaxfauteuil Lavik met verstelbare rugleuning
 

Relaxfauteuil Lavik

Hou jij van de harmonie en rust van Scandinavisch design? Dan zal model Lavik jou aanspreken. Dit slanke model heeft een eigentijdse uitstraling door de subtiele stiksellijn in de rugleuning en de open armsteunen van zwart metaal waarop een gestoffeerde armleuning is gemonteerd. Je zult heerlijk zitten in draaifauteuil Lavik. Daar zorgen de vorm van de relaxstoel, het feit dat je de voetensteun, rugleuning en hoofdsteun kunt verstellen en niet te vergeten de duurzaam comfortabele koudschuim in de zitting en rugleuning voor.

Aan de slag? Ga naar Samenstellen relaxfauteuil Lavik.

trendhopper relaxfauteuil Lyndal met dichte armleuning
trendhopper relaxfauteuil Lyndal met verstelbare voetensteun
trendhopper relaxfauteuil Lyndal met verstelbare rugleuning
 

Relaxfauteuil Lyndal

Houd jij van klassiek-modern design? Dan vind je model Lyndal vast en zeker mooi. De strakke vormgeving van de smalle, dichte armleuningen en de twee stiksellijnen in de rugleuning maken deze draaifauteuil uitermate tijdloos. En jij zult er jarenlang lekker in zitten. Daarvoor zorgen de vorm van de relaxstoel, het feit dat je de voetensteun, rugleuning en hoofdsteun kunt verstellen en niet te vergeten de vulling van rugleuning en zitting met koudschuim.

Aan de slag? Ga naar Samenstellen relaxfauteuil Lyndal.

Tips: welke relaxfauteuil kopen

Mooi hè al die opties die je hebt met een verstelbare fauteuil. Vind jij lastig om te bepalen welke relaxfauteuil je het beste kunt kopen? Begrijpelijk. Er valt nogal wat te kiezen. Wij van Trendhopper geven je graag tips. Hieronder een aantal zaken waarop je kunt letten als je een relaxfauteuil gaat kopen. En natuurlijk ben je altijd welkom in onze woonwinkels: onze medewerkers adviseren je graag.

Het verschil tussen een fauteuil en relaxfauteuil

Begin met bedenken welk type fauteuil bij jouw behoeftes past: een fauteuil of een relaxfauteuil? Je zou zeggen dat het allebei loungestoelen zijn. Maar nee. Er is een belangrijk verschil tussen een fauteuil en een relaxfauteuil. Een relaxfauteuil biedt jou veel meer mogelijkheden om te ontspannen. Een relaxfauteuil is in tegenstelling tot de gewone fauteuil namelijk verstelbaar. Dat betekent dat dat je kunt zitten en liggen. Een relaxfauteuil is in de meeste gevallen ook een draaifauteuil, waardoor je de zitrichting makkelijk verandert. Een relaxstoel is dus multifunctioneel en kan dingen die een gewone fauteuil niet kan. Lees verder om te ontdekken wat een verstelbare relaxfauteuil kan.

Wat kan een verstelbare fauteuil?

Een relaxfauteuil is dus een verstelbare versie van de gewone fauteuil. Wat kan een verstelbare fauteuil dan? Om te beginnen kun je de rugleuning van een relaxfauteuil je rugleuning achterover zetten. Ook kun je van de meeste relaxfauteuils de voetensteun in verschillende posities zetten. Een verstelbare hoofdsteun behoort in een aantal gevallen ook tot de mogelijkheden. In een verstelbare relaxfauteuil kun je dus precies die ontspannen houding aannemen waar je behoefte aan hebt. Geweldig toch? Voetjes omhoog. Leuning achterover. Het heet niet voor niets een relaxstoel!
Sommige relaxfauteuils hebben nog meer functionaliteiten. Denk aan een massagestand. De variatie van posities en het aantal functionaliteiten, verschilt per model relaxfauteuil. Kijk dus niet alleen of je het model van de relaxfauteuil mooi vindt, maar ga dus ook na of de opties van dat model passen bij jouw wensen.

Manueel en elektrisch verstelbare fauteuil

Standaard zet je een verstelbare fauteuil manueel, met de hand dus, in een andere positie. Wil je het jezelf extra comfortabel maken, dan kies je niet voor een manueel verstelbare fauteuil, maar voor een relaxfauteuil die elektrisch is. De motoren zetten dan de rugleuning en voetensteun in de houding van jouw voorkeur.

Hoe krijgt een verstelbare fauteuil stroom

Kies jij voor een verstelbare relaxfauteuil die elektrisch is, dan heb je nog een keuze te maken. Namelijk: wil je een elektrische fauteuil met accu of met snoer? Als je de relaxstoel overal in je woonkamer wilt kunnen neerzetten, kies je voor een snoerloze relaxfauteuil met elektrische bediening op accu (accuduur verschilt per model). Heb je geen zin in opladen, kies dan voor een relaxfauteuil met snoer. Zo’n elektrische fauteuil kost misschien wat meer, maar het bedienen kost jou minder inspanning. Het is een toffe bonus waardoor je relaxfauteuil de ultieme luie stoel wordt. Knopje indrukken en chillen maar.

Relaxfauteuil voor jouw lijf

Last but not least is het belangrijk om op te letten dat je de relaxfauteuil kiest die het beste is voor jouw lijf. Met dit punt belanden we bij het laatste verschil tussen de gewone en de relaxfauteuil. Namelijk dat een doorsnee fauteuil er alleen is in de maat die de designer bedacht, terwijl je de meeste relaxfauteuils in verschillende maten kunt kopen. Zo’n relaxfauteuil past dus veel beter bij jouw lichaam en bouw. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een relaxfauteuil in plaats van een gewone fauteuil te kopen als zij bijvoorbeeld rugklachten hebben. In die situatie is ergonomie (houding) extra belangrijk. Het is de reden dat de meeste relaxfauteuils verkrijgbaar zijn in verschillende maten: zithoogte, -diepte en -breedte. De zithoek van een relaxfauteuil kun je zo instellen dat je lichaam op de juiste manier ondersteund wordt. Of je nu zit of ligt; in een relaxfauteuil die past bij jouw lijf heb jij altijd een goede houding. De medewerkers in de Trendhopper woonwinkels helpen je graag bij het kiezen van de juiste relaxfauteuil.

Collectie relaxfauteuils bij Trendhopper

Ben jij benieuwd naar onze moderne verstelbare fauteuils? Bekijk hier de complete Trendhopper-collectie relaxfauteuils.