Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Aan tafel: eettafel Nara tafel dekken met Fade servies van Gusta

EETTAFEL NARA - DEKKEN MET DE JUISTE TAFELDECORATIE

Aan tafel! Zie jij dit sfeertje wel zitten? Op deze pagina tips om op je tafel in dezelfde stijl te dekken als eettafel Nara. Over het servies, de meubels en de accessoires in deze stijl. Creëer net zo’n eigenzinnige ambiance in jouw keuken, eetkamer of woonkamer met de juiste tafeldecoratie. Maak er een mooie maaltijd van!

Servies mixen

Gooi alle serviezen in de mix. Dat vintage porseleinen kopje, de tweedehands borden van de kringloop en items van serviesmerk Gusta die we je hier showen. Stapel de spulletjes in verschillende stijlen voor een nonchalante look. Zo dek je de eettafel lekker decoratief. Door te mixen, pas je de stijl super simpel aan van simpel stijlvol naar feestelijke uitbundig of welke sfeer je dan ook wilt. Je dekt de tafel net zo makkelijk voor een bescheiden ontbijt, een luie brunch, uitgebreide lunch en een laat diner. Eet smakelijk!

Tafel dekken met kleuren materialen en accessoires
Tafel dekken met kleuren materialen en accessoires
Servies Fade van Gusta
 

Serviesset zoals op de Trendhopper tafel
Wil jij de tafel dekken zoals onze Trendhopper styliste deed? De serviesset op tafel Nara bestaat uit deze onderdelen:
• Onderop de stapel staat het grote onderbord Gold van 33 cm. Praktisch van kunststof. Feestelijk dankzij de gemêleerde goudtint.
• Knoeien mag! Vlekken zitten toch al op de borden Fade van het merk Gusta. Je hebt de keuze uit het dinerbord van 21,5 cm en het kleinere ontbijtbord van 16,5 cm.
• Serveer zelfgemaakte soep of zoete toetjes in schalen. De grootste kom is 15,7 cm, het kleinste dessertschaaltje 12 cm.
• Maak de dinner setting af met beautiful bestek. Hier 16-delig Matera bestek in goud. De Matera bestekset is er ook in zwart.
• Goede wijn smaakt nog beter uit deze wijnglazen met hun strakke design, wijnglazen wit set van 2, wijnglazen rood set van 2. Glaasje water erbij? Waterglazen Aqua.
• Houten planken zijn altijd handig. Op de bijna zwarte serveerplank Acacia komt een kaasplankje goed tot z’n recht.
• Schenk de koffie uit in mokken Fade met hun mooie zwarte rand die vervaagt naar wit.

Nara eettafel met servies Fade en stoelen Cliff
Eetkamer stoel Cliff in groene fluweelstof
Eetkamerbank Nara met messing onderstel en visgraat houtinleg
 

Uitschuifbare tafel

Iedere keuken, eetkamer of woonkamer knapt direct op van een goeie eetkamerset. Deze Naratafel en -bank zijn een lust voor het oog. Stijlvol en dankzij de warme tinten acaciahout ontzettend sfeervol. Trendy in combi met stoel Cliff.

• Onze styliste legde niet voor niets geen tafelkleed op eettafel Nara. Dit tafelblad van visgraat ingelegd hout wil je zien tijdens het eten! Chique finishing touch: het messing metalen onderstel.
• De Cliff eetkamerstoelen zitten zalig zacht dankzij de fluweelbekleding, stof Velvet. Hier maakten we een mix van kleuren: ocean green, old pink en olive. Je kunt de eetstoel ook krijgen in navy en dark grey.
• Op eetkamerbank Nara kunnen je makkelijk vier gasten kwijt. Het is een eyecatcher die nog handig is ook. Wil je ruimte maken, dan schuif je de eetbank, die er in diverse maten is, onder de tafel.

Accessoires in stijl

Aandacht geven aan accessoires is belangrijker dan veel mensen denken. De combinatie van kleuren en materialen bepaalt de ambiance in jouw eetkamer of keuken.

• Goud, messing en koper zijn trending. In decoraties én meubels. Ze geven licht en reflectie in je interieur. Andere glanzende materialen doen dat ook. Vandaar dat je ook veel glazen en spiegelende accessoires ziet.
• Patronen en texturen zorgen voor levendigheid in je interieur. In deze eetkamersetting zie je een samenspel tussen een heel aantal materialen en vormen: het houten visgraatmotief van de tafel, de nerven van de houten plank, het vlekkenpatroon op het porselein, de aaibare fluweelstof van de Cliff stoelen, kussen Istan in Petrol en roze kussenhoes Tortona, het aquarel effect van wandkleed Clouded Dreams en het matzwarte staal van hanglamp Jaicey.
• Aarde- en natuurtinten zijn hot. Zowel opvallende warme tonen als zachte lichte tinten. Ze brengen rust in je huis. In dit interieur vallen de variaties van roze, blauw, groen en bruinzwart op.

Meer moois voor bij de maaltijd
We hebben meer moois voor je eetkamer of keuken. Check de Trendhopper tafelcollectie voor meer modellen. Rechthoekige eettafels, ronde of ovale eetkamertafels of uitschuifbare keukentafels. Hier vind je alle eetkamerstoelen en eetbanken. Hier zie je nog meer servies en andere accessoires voor bij het eten.

Geef tafel dekken glans
Traditioneel dekte je de tafel met een compleet servies van één merk. Je kreeg het als huwelijkscadeau of spaarde je er suf voor. Diepe borden, platte borden, ontbijtbordjes, serveerschalen, slakommen, dessertschaaltjes, mokken en al die andere onderdelen. Het hele servies had exact hetzelfde kleurtje of patroontje. Maar waarom zou je? Je ziet: een samengesteld servies is zoveel leuker. Completeer het geheel met aangename accessoires. Geef tafel dekken weer glans!