Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Bartafels shoppen

Een bartafel is een hoge tafel die vaak wordt gebruikt in bars, restaurants en in huis om een gezellige sfeer te creëren. Hier zijn enkele manieren waarop je een bartafel kunt gebruiken:

Thuisbar: Thuis kun je met een bartafel een speciale plek creëren om drankjes te serveren en gasten te vermaken. Dit kan een leuke toevoeging zijn aan je woonkamer, keuken en tuin!

Ontbijt- en snackhoek: Een bartafel kan dienen als een handige plek voor snel ontbijt. Het is bovendien een plek waar je snel een kop koffie kunt drinken om de dag te beginnen of te eindigen! 

Werkruimte: Een bartafel kan dienen als een staand bureau of werkruimte. Staand werken kan voordelen hebben voor de gezondheid en een bartafel biedt een alternatieve werkplek.

Kleine eetruimte: Als je een kleine ruimte hebt, kan een bartafel een geweldige oplossing zijn om een eetruimte te creëren zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Sociale ruimte: Een bartafel is ideaal voor informele bijeenkomsten, borrels of feestjes. Gasten kunnen staan of zitten op hoge krukken, waardoor een gezellige sfeer ontstaat.

Cocktailbar: Als je van cocktails houdt, kun je je bartafel inrichten als een 'pop-up' cocktailbar. Plaats barbenodigdheden, glazen en drankjes op de tafel en je hebt een plek om je eigen cocktails te mixen én uiteraard om van te genieten!

Bij het gebruik van een bartafel is het belangrijk om ook na te denken over bijpassende krukken of stoelen, afhankelijk van hoe je de tafel wilt gebruiken. Ze moeten comfortabel zijn en goed bij de hoogte van de tafel passen.