Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

 

Top 5 vloerkleden du moment ✨

Een vloerkleed is een onmisbaar element voor het interieur, oftewel: een vloerkleed mag echt niet ontbreken! Met deze prachtige vloerkleden wordt het kiezen van jouw nieuwe wollige favoriet nog lastig, want deze vloerkleden staan niet voor niets in onze top 5 vloerkleden du moment. Ontdek ze nu:

Top 5 vloerkleden

 

1. Vloerkleed Rovinj donkerblauw: intense blauwtint

Vloerkleed Rovinj is diep donkerblauw wat ons doet denken aan de Adriatische kust die de waanzinnige stad Rovinj in Kroatië omringt. De luxe look en feel dankt dit laagpolige vloerkleed aan chenille garen: korte draadjes die zijn verwerkt tussen de hoofddraad (katoen). Hierdoor is het onverwacht fluweelzacht, krijgt het subtiel reliëf en een glans die verandert in het licht. Kortom: een opmerkelijk karpet van 160x230 cm dat klasse en karakter geeft aan jouw woonkamer, slaapkamer of kleedkamer.

Shop nu >

2. Vloerkleed Pablo taupe: patroon in taupe en grijstinten

Dit laagpolige vloerkleed is onder andere gemaakt van chenille en dat maakt ‘m lekker stevig en geeft het kleed een subtiel reliëf. Pablo is 155x230 cm groot en daarmee perfect om onder je bank of bed te plaatsen. Het patroon bestaat uit diverse vakken in verschillende tinten voor een speelse en casual look! Naar Pablo blijf je maar kijken…

Shop nu >

3. Vloerkleed Leya goud ovaal: luxe vibes alom

Op zoek naar een dik, zacht en luxe vloerkleed? Maak kennis met hoogpolig tapijt Leya. Dit effen gouden vloerkleed heeft een subtiele glans met een schitterend effect als je over het kleed strijkt. Waar je Leya ook neerlegt, je zult er maar al te graag op lopen, zo zacht is ‘ie! Het vloerkleed heeft een trendy ovale vorm en is 160x230 cm. Met Leya haal je pure luxe in huis!

Shop nu >

4. Vloerkleed Perry roze rond: zo zacht voelde je niet eerder

Op zoek naar het allerzachtste vloerkleed dat je kunt vinden? Stop maar met zoeken, want met Perry heb je het vloerkleed gevonden. Gemaakt van 100% fluffy materiaal, is Perry super aaibaar en heeft het een mooie velvetty uitstraling. De zachte rozetint doet het super goed in het interieur en is easy te combineren met andere tinten. Met z’n 120 cm rond is dit vloerkleed super geschikt om bijvoorbeeld deels onder je fauteuil te leggen. Mooi en warm!

Shop nu >

5. Vloerkleed Elisa multi: een populair vloerkleed

Dit populaire vloerkleed is een echte allrounder, want met z’n crèmekleur leg je Elisa werkelijk overal neer. Door de zwarte strepen die dwars over het vloerkleed gaan, ontstaat er een ruitpatroon die het vloerkleed een speelse look geven. Elisa is hoogpolig en echt lekker zacht, dus perfect om bijvoorbeeld onder je bed of bank te plaatsen, zeker ook door de afmeting van 160x230 cm.

Shop nu >

Meer om van te houden

Kortom, met deze vloerkleden zit je altijd goed! En het leuke is: deze waanzinnige kleden zijn er vaak in nog veel meer afmetingen en in veel meer kleuren.

TAKE YOUR PICK!