Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Kleuren in de mix voor een bonte uitstraling

Met deze trend maak jij een kleurstatement in huis!

Een van de belangrijkste trends van dit moment is het gebruik van veel bonte kleuren waar vrolijke colour statements mee worden gemaakt. En die vrolijkheid kunnen we wel gebruiken na de donkere maanden! Alles over deze trend en meer lees je hier. Let’s get inspired:

Een belangrijke rol

Kleur. Wie houdt er niet van kleur? De een is er ietsje meer dol op dan de ander, maar kleur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Zo proberen we bijvoorbeeld iedere dag weer onze outfits qua kleur te matchen en versturen we heel wat gekleurde emoji’s via WhatsApp, maar ook in het interieur is kleur een belangrijke factor. Maar niet iedereen is gek op dezelfde kleuren. De een houdt van neutrale tinten en de ander is juist gek op bonte, heldere kleuren en dat laatste is precies wat deze trend omvat: bonte, heldere kleuren. Ben jij dus dol op bonte kleuren? Dan is deze trend helemaal iets voor jou!

Bonte kleuren voor vrolijke vibes in huis

De kleuren die je vooral bij deze vrolijke trend ziet, zijn bonte kleuren als rood, oranje, geel, groen en blauw. Deze kleuren creëren vrolijke vibes in huis, maar zijn ook aardig aanwezig. Om het geheel wat af te zwakken, worden diverse pasteltinten en zachte bruintinten toegevoegd aan dit opvallende kleurenpalet. Zo zie je bijvoorbeeld veel zachte paarstinten terug als lila, maar ook zachtroze- en geel mogen in dit plaatje niet ontbreken. Lichte bruintinten als beige en zand ronden dit kleurenpalet af en zorgen voor een fijne balans.

Speelse vormen voor een funny touch

Niet alleen de kleuren zorgen voor die vrolijke vibes, ook de speelse vormen die bij deze trend horen toveren een glimlach op je gezicht. Zo is er voor deze trend veel inspiratie gehaald uit food en dan voornamelijk uit fruit- en snoepsoorten. Maar ook andere te gekke vormen die net even ietsje anders zijn, zoals een lippenstift, zie je terug in deze trend.

Bij Trendhopper zijn we dol op deze trend en daarom vind je bij ons bijvoorbeeld een kandelaar van gestapelde donuts en een gouden vaas in de vorm van een pump. Het kan ons niet gek genoeg! Met deze woonaccessoires creëer je kleine colour statements die ongetwijfeld ieders blik zullen vangen!

Kandelaar Donut, Vaas Pump en Kandelaar Rocks
 

Muurtje sauzen of een kek behangetje

Wil je de trend ietsje groter toepassen in jouw interieur? Pak het dan letterlijk groots aan door bijvoorbeeld een bepaalde muur in jouw slaapkamer of living te sauzen in een opvallend kleurtje. Dit zorgt direct voor een wow-factor! Uiteraard kun je ook kiezen voor een kek behangetje in een eyecatching tint met een speels patroon. Het is maar net wat jij mooi vindt (en waar je zin in hebt).

Bank in een waanzinnige kleur

Helemaal geen zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan kun je er ook voor kiezen om een bank in een waanzinnige tint te kopen of te laten bekleden. Bij Trendhopper heb je de keuze uit beide. Zo kies jij de kleur die jij voor ogen hebt om daar een fantastisch kleurstatement mee te maken!

Kleur in de slaap- en woonkamer zorgt voor vrolijke vibes!