Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
verlichting

VERLICHTING IN VELE VORMEN.

Verlichtingtrends 2018
Wie sfeer zegt, zegt verlichting. Want vrijwel niets is bepalender voor de sfeer in je interieur. Verlichting kan op allerlei manieren iets toevoegen aan je inrichting. Je kunt bijvoorbeeld spelen met de positie, de kleuren en de felheid van de lampen. Ook de stijl en functie van elke lamp spelen een belangrijke rol. Waarbij het de kunst is om je huis zo slim en duurzaam mogelijk te verlichten. Was de trend vorig jaar vooral landelijk (koperlook met pasteltinten) of industrieel (betonlook), dit jaar draait het allemaal om felle kleuren. In combinatie met geometrische vormen, strakke patronen en typografische elementen roept dat een ‘seventies’ gevoel op. Een look die je trouwens ook meer en meer terugziet in meubels en accessoires.

verlichting
verlichting
verlichting
verlichting
 

Slimme verlichting
Wat verlichting betreft hebben we in Nederland een rijke traditie. Zo heeft boegbeeld Philips heel wat slimme innovaties op zijn naam staan, waaronder doordachte LED-oplossingen en connected thuisverlichting. Daarmee kun je de verlichting in je hele woning vanaf één plek volledig aanpassen aan je stemming. Alle lampen zijn namelijk aangesloten op een geïntegreerd systeem, waarmee je ze apart kunt bedienen. Staat je hoofd het ene moment naar een warmgele sfeer en het andere moment naar trendy kleuren? Met een connected systeem regel je het in een handomdraai!

Laat maar hangen
Van alle denkbare lampen staat de hanglamp in 2018 extra in de schijnwerpers. Met hanglampen kun je dan ook alle kanten op. Ze zijn super functioneel boven de eettafel, in de hal of in de slaapkamer. Maar ze kunnen ook voor extra aankleding van een ruimte zorgen of zelfs dienstdoen als kunstobject. Daarnaast creëren ze een ruimtelijk effect, doordat ze de vloer vrij laten.