Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar


Algemene voorwaarden #typischtrendhopper

We vinden het super tof dat je foto’s met Trendhopper producten op Facebook en/of Instagram deelt. Om de foto’s te kunnen delen en publiceren hebben we jouw toestemming nodig. Wanneer je de hashtag #typischtrendhopper gebruikt, geef je ons een akkoord op het volgende:
- Jouw foto te delen op onze social-media kanalen
- De afbeelding te gebruiken op onze website www.trendhopper.nl
- Door jou gemaakte foto’s te gebruiken in onze magazines of de nieuwsbrief
- Jouw afbeelding te gebruiken tot jij ervoor kiest je toestemming in te trekken

Dit krijg je van ons:
- Gratis publiciteit op onze kanalen en de website www.trendhopper.nl
- Een naamsvermelding voor de fotograaf
- Te allen tijde de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken

Eigendom
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, verklaar je dat de afbeelding jouw eigendom is.

Credits
Waar mogelijk zullen we altijd de naam van de fotograaf vermelden. Is dat bij jouw afbeelding niet gebeurd? Laat het ons dan weten door te mailen naar webwinkel@trendhopper.nl. Vertel ons op welke (web)pagina je jouw afbeelding tegenkwam en wat de naam van de fotograaf is, dan publiceren we de naamsvermelding binnen 30 dagen.

Toestemming intrekken
Natuurlijk is het mogelijk om je toestemming in te trekken. Mail je verzoek tot het verwijderen van afbeelding naar webwinkel@trendhopper.nl en deel een directe link naar de afbeelding. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen wordt verwijderd van onze digitale kanalen. Mochten we jouw foto gebruiken in ons magazine of de nieuwsbrief? Dan kunnen de afbeelding helaas niet meer verwijderen.

Voordat we jouw foto gebruiken, vragen we je via een Instagram reactie om akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden door te reageren met #typischtrendhopper.