Menu
  • Kom lekker shoppen
  • versturen & bezorgen is actief
  • shop 24/7 online in de webshop

Lekker shoppen, bestelling afhalen of laten thuisbezorgen? Wij staan voor je klaar maar uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Lees meer >

Trendy wonen

Trendhopper biedt een ruim assortiment aan moderne artikelen voor jouw interieur. Echte sfeermakers, zoals trendy banken die de uitstraling van jouw woonkamer bepalen. Statements in de vorm van moderne accessoires of eigenzinnige kasten. Meubels die jouw persoonlijkheid in je interieur laten terugkomen. Dat is pas thuiskomen!

Ga voor stijl

Trendhopper staat voor stijl. Voor moderne meubels in ieder hoekje van jouw woning. Voor een interieur dat aansluit op al jouw wensen, van de keuken tot de gang. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan banken, tv-meubels, kasten en kapstokken. En natuurlijk nog veel en veel meer.

Droom niet van jouw interieur, realiseer het!

Een droominterieur is leuk, maar wonen in die droom is leuker! Rondlopen in een woning waar je blij van wordt en gasten ontvangen zonder gepaste, maar met uitzinnige trots. Doe inspiratie op online of in een van onze winkels en laat jezelf én your home smile!