Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Bank Quebec Trendhopper

Woontrend: modulaire banken

Ben je snel op je interieur uitgekeken en zou je het liefst ieder jaar wel een nieuwe bank willen kopen? Dan is een modulaire bank echt iets voor jou! Met een modulaire bank kun je namelijk alle kanten op, want je kunt hem in verschillende opstellingen neerzetten en dat verandert de look van je woonkamer in een instant!

Jouw eigen unieke bank zelf samenstellen

Naast het feit dat je een modulaire bank dus kunt neerzetten waar jij wil, kun je hem ook helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wil! Daarmee creëer jij je eigen unieke losse elementen bank. Zo kies je bijvoorbeeld voor element 1 een bepaalde stof en kleur en kies je voor element 2 iets totaal anders, zo divers kan het zijn!

Dus, met een modulaire bank creëer je de voor jou perfecte bank op maat en stel je deze dus af op jouw gezinsgrootte en woonsituatie. Als je situatie verandert, denk hierbij aan samenwonen of gezinsuitbreiding, dan kun je een modulaire bank vaak uitbreiden met elementen uit dezelfde serie. Dat is toch een echte uitkomst? En sfeervol bovendien!

Bank Cluny Trendhopper

Wat zijn de voordelen van een modulaire bank?

  • Je kiest zelf de opstelling die past bij jouw woonkamer!
  • Makkelijk te verplaatsen, zodat je eindelijk onder of achter je bank kunt stofzuigen en handig tijdens een verhuizing!
  • Wil je de bank actief of passief? Oftewel: wil je met je visite kunnen praten of wil je lekker onderuitgezakt een film of serie kijken? Door te schuiven met de verschillende elementen creëer jij de bank zoals jij hem op dat moment wenst!
  • Beschadig je de bank? Dan koop je gemakkelijk een los element in plaats van gelijk een hele nieuwe bank.
  • Ben je dol op kleur en ben je niet bang om hiermee te experimenteren? Dan is een modulaire bank perfect voor jou. Ieder element een ander tintje? No problemo!

Is een bankstel met losse zitelementen flexibel?

Oh ja, dat is ‘ie zeker! Een bank met losse delen is super flexibel - niet alleen qua opstelling, maar ook voor mensen die al snel zijn toe zijn aan een nieuw interieur! Want met een modulaire bank is het een kwestie van losse delen verplaatsen, vergroten of verkleinen voor een andere look van je zitkamer. Flexibel, toch? Easy does it!

Bank met losse hocker

Ben je eruit? Wil je een modulaire bank aanschaffen? Dan bieden we bij de meest modulaire banken van Trendhopper ook de mogelijkheid om er een losse hocker bij te bestellen. Perfect om je benen op te leggen tijdens een seriemarathon!

Bank Milaan en Quebec

Stel modulaire bank zelf samen >