Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Kies&customize: jouw eigen Bambu eettafel

Stel jouw eigen bamboe eettafel naar wens samen

Weet je al welke tafel je wil hebben, maar kan je hem in de winkel niet vinden? Stel hem dan zelf samen. Kies de vorm, het blad, de maat, de poot en de kleur. Voor je het weet staat de perfecte tafel bij jou in huis. Deze Trendhopper Bambu tafels zijn gemaakt van MOSO bamboe. MOSO bamboe is één van de snelst groeiende planten op aarde. Hoewel reuzenbamboe formeel geen hout is maar een gras, bezit deze wel uitstekende hardhout eigenschappen.

Onuitputtelijke grondstof

Bamboe is een onuitputtelijke grondstof. Het groeit sneller dan welke plant dan ook: tot één meter per dag! Aangezien elk jaar de 4-5 jaar oude stammen worden geoogst, krijgen de jonge stammen meer ruimte om te groeien voor een nog grotere opbrengst. Tijdens de groei neemt MOSO bamboe meer CO² op dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie. Hierdoor zijn alle massieve MOSO bamboe producten CO² neutraal over de hele levenscyclus.

Natuurlijke schoonheid

Het meest opvallende kenmerk van MOSO bamboe producten is absoluut de natuurlijke schoonheid. De prachtige nerf geeft de bamboe een uitgesproken uitstraling. In combinatie met de ruime keuze in verschillende stijlen, configuraties en kleuren is er altijd een MOSO bamboe product verkrijgbaar dat aan jouw wensen voldoet.

MOSO bamboe nerf
Eettafel van MOSO bamboe
 

Hard & duurzaam

Bamboe is na verwerking zeer hard en duurzaam. Hierdoor kunnen MOSO bamboe vloeren, platen en terrasdelen worden toegepast in zware projecttoepassingen.

Hoge stabiliteit

Omdat bamboe producten bestaan uit verlijmde strips, vertonen ze minder werking dan massief hout waardoor een zeer stabiele oplossing ontstaat. Dit betekent dat unieke oplossingen en creaties kunnen worden ontwikkeld.

Een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je interieur
 

Stel jouw eigen Bambu eettafel samen

Nu je alles weet over MOSO bamboe, is het tijd om je eigen eettafel samen te stellen: Kies & Customize! En dat doe je met de volgende eenvoudige stappen:

Kies je poot

Voor jouw eigen Bambu eettafel kies je uit vijf verschillende poten met een strak design. Zo heb je de keuze uit een matrixpoot, een y-poot, een tower poot, een rechte en een ronde spinpoot en die zien er zo uit (de beelden worden precies in de genoemde volgorde van verschillende poten getoond):

Alle beschikbare poten voor jouw bamboe eettafel
 

Kies je blad

Nu je jouw favoriete poot hebt gekozen, is het tijd om jouw perfecte blad te kiezen. Je hebt de keuze uit vier diverse bladen, namelijk: een rond blad, een eclipse-vormig blad waarbij de hoeken rond aflopen, een recht blad en een blad in een organische vorm. Het is maar net welke vorm jouw voorkeur heeft en perfect past in jouw eetkamer. Let op: niet alle bladen kun je combineren met de door jou gekozen poot. Daarom hieronder een overzichtje.

Combinaties van tafelbladen en tafelpoten
 

Kies je maat

Last but not least, kies je de perfecte maat voor jouw eigen Bambu eettafel. De tafel is verkrijgbaar in vele gangbare afmetingen, behalve de ronde variant. Deze is enkel verkrijgbaar in een diameter van 120 centimeter.

Kies & Customize er lekker op los met de Bambu eettafels van Trendhopper!