Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar


Waarom wij niet meedoen aan Black Friday

Trendhopper doet niet mee aan Black Friday of Cyber Monday, Singles Day en andere uit Amerika overgewaaide feestdagen. Deden we vorig jaar ook niet en het jaar daarvoor en we leggen je graag uit waarom.

Natuurlijk willen we graag dat je jouw nieuwe bank, tafel of stoel bij ons koopt. En die hoge kortingen geven je het gevoel dat het bijna gratis is. Gemiste kans als je het niet koopt, toch? Nee dus. Want echt gratis is het niet. Voor jou niet, maar ook niet voor degene die het heeft gemaakt en zeker niet voor het milieu. En aan dat laatste dragen we graag ons steentje bij waar we kunnen! Onze overtuiging is ook dat Black Friday en de hoge kortingen die je verleiden misschien wel meer te kopen dan je nodig hebt, hier niet aan bijdragen.

Deals om verliefd op te worden

Maar… ook wij houden natuurlijk van een goede deal. Geeft toch zo’n lekker gevoel als je jouw favo item(s) met korting kan scoren! Dus het is zeker niet zo dat we nooit korting geven. Kijk bijvoorbeeld maar naar deze deals:

En of dat nog niet genoeg is geven wij tot wel 70% korting in onze outlet! Dit zijn artikelen die bij ons uit de collectie gaan of zijn en daarom voor jou extra voordelig te krijgen zijn!