Menu
  • Shop online of in 1 van onze 20 winkels
  • Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt
  • Veel artikelen direct leverbaar

Waarom wij niet meedoen aan Black Friday

Trendhopper doet niet mee aan Black Friday. Of Cyber Monday, Singles Day en andere uit Amerika overgewaaide feestdagen. Deden we vorig jaar ook niet, en het jaar daarvoor. En we leggen je graag uit waarom.

Natuurlijk willen we graag dat je jouw nieuwe bank, tafel of stoel bij ons koopt. En die hoge kortingen geven je het gevoel dat het bijna gratis is. Gemiste kans als je het niet koopt, toch? Nee dus. Want echt gratis is het niet. Voor jou niet, maar ook niet voor degene die het heeft gemaakt en zeker niet voor het milieu. We dragen aan dat laatste graag ons steentje bij waar we kunnen en onze overtuiging is dat Black Friday en de hoge kortingen die je verleiden misschien wel meer te kopen dat je nodig hebt, hier niet aan bijdragen.

Maar… ook wij houden natuurlijk van een goede deal. Geeft toch zo’n lekker gevoel als je jouw favo item met korting kan scoren. Dus het is zeker niet zo dat we nooit korting geven. Kijk bijvoorbeeld maar bij deze deals:

- Op alle vloerkleden 20% korting
- 3+1 gratis op alle woonkussens & kussenhoezen
- Enorme kortingen op Flores kasten

En of dat nog niet genoeg is geven wij tot wel 70% korting in onze outlet! Dit zijn producten die bij ons uit de collectie gaan of zijn en daarom voor jou extra voordelig te krijgen.

100 stoffen
Cadeaukaarten