Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Inspiratie behang en muurverf

Inspiratie voor behang en muurverf

Welk behang zie ik hier en welke kleur muurverf is dat? Wij vinden het fantastisch dat jullie onze foto’s ter inspiratie gebruiken voor jullie eigen interieur. Daarom delen we hier met alle liefde de behangetjes met pretty prints en de waanzinnige kleuren die onze styliste gebruikte tijdens de laatste Trendhopper-fotoshoot. Let’s get inspired:

Impressie van onze laatste fotoshoot

Hierbij een greep van de schitterende beelden die tijdens onze laatste Trendshopper-shoot zijn geschoten:

Greep van sfeerbeelden van de laatste Trendhopper-shoot

Een sfeervolle impressie, right? Wil je meer zien? Check dan de folder.

Kleuren muurverf die zijn gebruikt in de styling

En dit zijn de stalen van de schitterende kleuren muurverf (Histor) die we hebben gebruikt om de styling compleet te maken:

Collage van gebruikte kleuren van de laatste Trendhopper-shoot
 

Van links naar rechts en van boven naar onder:

ppg1005 5, Brainstorm PPG1030 1, First Bloom PPG1030 3, Clay Ridge PPG1053 6, Best Beige PPG1085 4, Hat Box Brown PPG1085 6, PPG1106 7, ppg1247 5

Voor deze shoot is het behang Terra 391551 uit de waanzinnige collectie van Eijffinger gebruikt. Een plaatje, al zeggen we het zelf:

Eijffinger behang

 

Ben jij dol op een van bovenstaande kleuren (of meer – dat kan natuurlijk ook!) en zijn jouw muren wel weer toe aan een kleurupdate? Gooi het dan eens over een andere boeg door bijvoorbeeld een deel van je plafond mee te sauzen of door een lambrisering te creëren met muurverf. Super fancy! Houd je wat muurverf over? Zonde om weg te gooien of te laten uitharden in het blik. Gelukkig weten wij daar wel raad mee. Maak bijvoorbeeld een abstract schilderij op canvas of versier een kaasdoek met jouw unieke schildering met de restjes verf. You’re welcome.

Show jouw #trendhopperthuis & volg Trendhopper

We zijn super benieuwd hoe jij behang en muurverf uit Trendhopper-styling in jouw interieur verwerkt. Show het op Instagram of Facebook met #trendhopperthuis. Misschien zie je jouw foto wel terug op Trendhopper.nl of in onze socials. Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook voor meer inspiratie en acties.