Menu
  • 20% korting op verlichting
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Eetkamerstoelen Wane

Inspiratie voor behang en muurverf

Welk behang zie ik hier en welke kleur muurverf is dat? Wij vinden het fantastisch dat jullie onze foto’s ter inspiratie gebruiken voor jullie eigen interieur. Daarom delen we hier met alle liefde de behangetjes met pretty prints en de waanzinnige kleuren die onze styliste gebruikte tijdens de laatste Trendhopper-fotoshoot. Let’s get inspired:

Impressie van onze laatste fotoshoot

Hierbij een greep van de schitterende beelden die tijdens onze laatste Trendshopper-shoot zijn geschoten:

Greep van sfeerbeelden van de laatste Trendhopper-shoot

Een sfeervolle impressie, right? Wil je meer zien? Check dan de folder.

Gebruikte behang in de styling

Hier vind je het stijlvolle behang dat tijdens onze shoot is gebruikt voor een trendy look. Dit is behang Artifact van Eijffinger:

Behang Artifact van Eiffinger
 
En dit is behang Twist van Eijffinger:
Behang Twist van Eijffinger

Behang is fantastisch, omdat het een geheel nieuwe dimensie aan een ruimte geeft. Behang is bovendien op vele manieren toe te passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het behangen van wandpanelen? Dé trend van nu! Eenvoudig om te doen en super easy om weer te wisselen van plek of een nieuw behangetje.

Kleuren muurverf die zijn gebruikt in de styling

En dit zijn de stalen van de schitterende kleuren muurverf (Histor) die we hebben gebruikt om de styling compleet te maken:

Collage van gebruikte kleuren van de laatste Trendhopper-shoot

Van links naar rechts en van boven naar onder:

Cool Concrete PPG1023 2, Amber Terrace PPG1080 5, ppg1001 4, Cashew Butter PPG1086 3, ppg1108 5, Desert Dune PPG1023 4

Ben jij dol op een van bovenstaande kleuren (of meer – dat kan natuurlijk ook!) en zijn jouw muren wel weer toe aan een kleurupdate? Gooi het dan eens over een andere boeg door bijvoorbeeld een deel van je plafond mee te sauzen of door een lambrisering te creëren met muurverf. Super fancy! Houd je wat muurverf over? Zonde om weg te gooien of te laten uitharden in het blik. Gelukkig weten wij daar wel raad mee. Maak bijvoorbeeld een abstract schilderij op canvas of versier een kaasdoek met jouw unieke schildering met de restjes verf. You’re welcome.

Show jouw #trendhopperthuis & volg Trendhopper

We zijn super benieuwd hoe jij behang en muurverf uit Trendhopper-styling in jouw interieur verwerkt. Show het op Instagram of Facebook met #trendhopperthuis. Misschien zie je jouw foto wel terug op Trendhopper.nl of in onze socials. Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook voor meer inspiratie en acties.