Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Kies & Customize logo

Kies & Customize: zó stel jij je eigen meubel samen

Je hebt het wellicht al een paar keer voorbij zien komen op onze socials, op tv of in onze folder: bij Trendhopper bieden we je het Kies & Customize-concept. Maar wat houdt dit precies in? Hieronder vertellen we je met alle liefde wat dit concept inhoudt. Here we go:

Wat is Kies & Customize?

Kies & Customize is het concept dat wij aanbieden, zodat jij je eigen unieke meubel kunt samenstellen. Want de een heeft wel veel ruimte in huis en de ander niet & de liefde voor kleuren en stoffen verschilt ook per persoon. Daarom bieden wij van Trendhopper jou de mogelijkheid om een meubel samen te stellen dat precies aan jouw wensen voldoet en dit geldt niet alleen voor banken, maar ook voor fauteuils, eet- en salontafels, eetkamerstoelen en meer. Hieronder nemen we de stappen met je door die bij de meeste meubels doorlopen moeten worden.

Stap 1: Kies je model

Goed, je ben fan van een bepaald meubel en je wil deze zelf samenstellen. Dan is het belangrijk eerst het juiste model te kiezen. En met model bedoelen we bijvoorbeeld de opstelling van een bank. Heb jij thuis genoeg ruimte voor een royale u-bank of is een 3-zitsbank ook voldoende? Je ziet het. Het is dus van belang om goed te kijken naar je woonwens en je leefsituatie. Bij toekomstige gezinsuitbreiding of wanneer je vaak visite over de vloer krijgt, is een modulaire bank een uitstekende keuze. Een modulaire bank kun je zo groot maken als je zelf wil en dat is handig wanneer je meer zitplaatsen nodig hebt. 

Kies je model: bank Vik

Stap 2: Kies je stof

Bij alle meubels die je zelf kunt customizen, kun je kiezen uit ontelbaar veel stoffen. Van fluweelzachte en duurzame stoffen tot stoer microleder: jij kiest wat je mooi vindt en wat aansluit bij jouw woonstijl. De keuze is reuze, zeker met het 100-stoffen concept. Dit 100-stoffen concept bijvoorbeeld, bestaat daadwerkelijk uit 100 schitterende stoffen waar ieder Kies & Customize-meubel mee bekleed kan worden.

Naast de 100-stoffen, bestaan er bijvoorbeeld ook actiestoffen en duurzame stoffen, maar die kunnen niet bij ieder meubel gekozen worden. Anyway, je ziet het: of je nu van bouclé, velvet of rib houdt; bij Trendhopper kies je de voor jou perfecte stof!

Stoffen Trendhopper

Stap 3: Kies je kleur

Wil jij jouw meubel in een stijlvolle goudtint of in zoet blush? Of is casual grijs of de donkere blauwtint indigo meer jouw ding? Colour confessions! Bij vrijwel alle meubels kies je na het model en de stof ook nog de kleur. En dat kan lastig zijn. Want welke kleur past er nu goed bij de rest van je interieur? Trendhopper to the rescue! Want bij ons bestel je gratis een stofstaal, zodat je kunt kijken of de kleur die je in je hoofd hebt matcht met de rest van je inrichting. 

Kies je kleur

Stap 4: Kies je comfort

Voor het zitcomfort valt er bij bijvoorbeeld banken, fauteuils en relaxfauteuils ook nog te kiezen uit diverse soorten zitcomforts. Veel zitmeubels zijn standaard gevuld met polyetherschuim; een zachte en comfortabele vulling, maar biedt niet veel veerkracht. Wil je het iets steviger? Dan kun je bij een aantal meubels kiezen voor koudschuim; een veerkrachtig en stevig alternatief.

Leuke en fijne extra’s

Bovenstaande stappen zijn van toepassing voor zitmeubels en deze stappen kun je soms nog uitbreiden door jouw favoriete potenset te kiezen, te gaan voor verstelbare hoofdsteunen en meer. Zo creëer jij het meubel dat je op je wensenlijstje hebt staan!

Bank met verstelbare hoofdsteun

Eettafels samenstellen

Voor eettafels steekt het Kies & Customize-concept ietsjes anders in elkaar. Voor een groot deel komt het overeen, omdat je ook voor een eettafel het model, het materiaal van het blad en de kleur ervan kan kiezen, maar hier komt bijvoorbeeld ook de stap ‘randafwerking tafelblad’ kijken. Veelal dezelfde keuzes, maar toch net wat anders! Hier stel je zelf je eettafels samen.

Kies & Customize eettafel samenstellen

Customizen maar!

We hopen dat we je met deze informatie hebben kunnen helpen om jouw perfecte meubel samen te stellen! Toch nog vragen? Dan kunnen onze medewerkers je ongetwijfeld verder helpen.

Dichtstbijzijnde winkel vinden? Dat doe je op deze pagina!     

Bank customizen >

Eetkamertafel customizen >

Eetkamerstoelen customizen >