Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
Trendhopper vloerkleed op maat is precies pas

Trendhopper maakt jouw vloerkleed op maat

Ben jij op zoek naar een vloerkleed, maar vind je tot nu toe nergens de juiste vorm en maat vloerkleed voor jouw woonkamer, eethoek, slaapkamer, kinderkamer, logeerkamer, keuken, gang of inloopkast? Laat een Trendhopper-vloerkleed op maat maken. Je kunt ‘m over een week of 3 al in huis hebben! Op deze pagina vind je info over de opties.

Hoe vloerkleed op maat kopen bij Trendhopper?

Hoe jij een vloerkleed op maat kunt kopen bij Trendhopper? Dat kan heel snel: kom naar de winkel en bestel. In de Trendhopper-woonwinkel kun je alle vloerkleden die je op maat kunt laten maken met eigen ogen zien. Uiteraard krijg je er vakkundig en persoonlijk advies van onze Trendadviseurs. Zij regelen alles voor je. Zin om aan de slag te gaan voor jouw vloerkleed op maat? Je bent van harte welkom. Vind via menu-item Vestigingen een Trendhopper bij jou in de buurt.

Wil je alvast meer te weten komen over Trendhopper-tapijt op maat? Op deze inspiratiepagina kun je je inlezen. Ontdek welke vormen, maten, randafwerking en kleuren mogelijk zijn voor onze vloerkleden op maat.

Trendhopper-collectie vloerkleden op maat

Onze collectie vloerkleden op maat bestaat uit een aantal effen en gemêleerde vloerkleden in allerlei kleuren die favoriet zijn bij Trendhopper-fans.

Deze Trendhopper-vloerkleden op maat kopen in een standaardmaat die populair is, kan direct in onze webshop. Denk aan deze veel gekozen maten vloerkleden: 60 x 133 cm, 160x230 cm of 200x290 cm. Maar je kunt die vloerkleden dus óók in de voor jou perfecte maat bestellen. Veel van deze tapijten kun je megagroot maken: wel 4 meter breed en 15 meter lang!

We kiezen bij Trendhopper bewust voor deze werkwijze. Hierdoor is een vloerkleed op maat laten maken namelijk niet langer een onbetaalbare hobby. En zeg nou zelf, da’s toch lekker.

Vloerkleed precies op maat kopen bij Trendhopper
 

Welke maat vloerkleed?

Zeg maar: welke maat vloerkleed heb je nodig? Als je ervoor kiest een Trendhopper-vloerkleed op maat te kopen, heb je ontelbaar veel mogelijkheden. Het kleinste vloerkleed dat je op maat kunt laten maken is 1m2. Voor in je badkamer of kinderkamer ofzo ;-) . Het maximale formaat staat per vloerkleed vermeld. Weet dat er altijd een heel subtiel snijverlies is. Zo kan een vloerkleed van 4 meter breed bij nameten 3,95 meter zijn. Lees verder en ontdek alle opties per tapijt.

Rond vloerkleed op maat kopen bij Trendhopper
Recht vloerkleed op maat kopen bij Trendhopper
Voorbeelden van een rond vloerkleed op maat via Trendhopper
Voorbeeld van een recht vloerkleed op maat via Trendhopper
 

Welke vorm vloerkleed op maat?

Van een rechthoekig of vierkant vloerkleed tot een langwerpige loper en een ovaal of rond vloerkleed. Het kan eigenlijk allemaal. Scroll verder om te lezen wat de opties per Trendhopper-vloerkleed zijn. Jouw tapijt is straks precies pas - Typisch Trendhopper!

Ovaal en rond vloerkleed op maat

Wil jij een ovaal of rond vloerkleed op maat laten maken? Yes, dat kan dus ook! Omdat deze vormen vloerkleden uit een rechte rol tapijt gesneden worden, betaal je net als bij een recht tapijt per vierkante meter. Ter verduidelijking: een rond kleed met een diameter van 1 m2 kost dus net zoveel als een vierkant kleed van 1m2.

Welk vloerkleed kopen – stappenplan en tips

Kun jij wel assistentie gebruiken bij het kiezen van je vloerkleed? We helpen je: volg de 5 stappen en ontdek welk vloerkleed jij het beste kunt kopen. De styliste deelt inspirerende plaatjes en handige tips en je krijgt antwoord op deze vragen: waarom een vloerkleed, waar leg je een vloerkleed neer, hoe groot moet een vloerkleed zijn, welke vorm vloerkleed, welke kleur of print vloerkleed en welk type en materiaal vloerkleed is handig voor jou?

Trendhopper vloerkleden op maat
 

Trendhopper-vloerkleden op maat

Dit zijn de namen van de Trendhopper-vloerkleden die je op maat kunt laten maken: Bodil, Cowan, Linna, Mango, Rovinj en Vernissage. Klik op een naam om het vloerkleed, de kleuropties en standaardmaten te zien. Hieronder lees je per vloerkleed welke mogelijkheden je hebt voor het op maat maken.

trendhopper vloerkleed op maat bodil grijs rond
trendhopper ovalen vloerkleed op maat bodil lichtgrijs
Bodil wit vloerkleed op maat bij Trendhopper
 

Bodil - vloerkleed op maat

Materiaal: 100% polyester. Vloerkleed Bodil is dus onderhoudsvriendelijk.
Pool: de polyester draadjes van Bodil zijn super zacht. Zeker weten dat je op dit Trendhopper-vloerkleed graag met je blote voeten gaat staan. Bodil is een behoorlijk hoogpolig vloerkleed.
Vormen: van polyester tapijt Bodil kunnen wij voor jou een loper, vierkant, rechthoekig, ovaal en rond vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 4 meter breed en 15 meter lang. (marge i.v.m. op maat snijden: 395 x 1485 cm)
Randafwerking: standaardbies in de kleur die het beste past bij jouw Bodil-vloerkleed. Deze bies zie je niet aan de bovenkant van het karpet.
Kleur: vloerkleed Bodil is een gemêleerd kleed in 1 kleur. De vleug die je op de foto ziet, ontstaat als je heen en weer strijkt over het tapijt. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in 3 kleuren: vloerkleed grijs Bodil, lichtgrijs vloerkleed Bodil, wit vloerkleed Bodil.

Trendhopper rond vloerkleed op maat cowan kleur antraciet
Trendhopper ovalen vloerkleed cowan kleur taupe
13.Cowan blauw vloerkleed op maat bij Trendhopper
 

Cowan – vloerkleed op maat

Materiaal: 100% polyester. Vloerkleed Cowan is dus onderhoudsvriendelijk.
Pool: Cowan zit tussen een laagpolig tapijt en hoogpolig vloerkleed in. Cowan is dichtgeknoopt; de polyester draadjes zitten dus heel dicht tegen elkaar aan. Het Trendhopper-vloerkleed is heel dik en geeft je daardoor een heerlijk luxegevoel.
Vormen: van polyester tapijt Cowan kunnen wij voor jou een loper, vierkant, rechthoekig, ovaal en rond vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 4 meter breed en 15 meter lang. (marge i.v.m. op maat snijden: 395 x 1485 cm)
Randafwerking: standaardbies in de kleur die het beste past bij jouw Cowan-vloerkleed. Deze bies zie je niet aan de bovenkant van het karpet.
Kleur: vloerkleed Cowan is een effen kleed in 1 kleur. De vleug die je op de foto ziet, ontstaat als je heen en weer strijkt over het tapijt. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in deze 7 kleuren: vloerkleed antraciet Cowan, beige vloerkleed Cowan, vloerkleed blauw Cowan, vloerkleed grijs Cowan, lichtgrijs vloerkleed Cowan, vloerkleed taupe Cowan en wit vloerkleed Cowan.

trendhopper sisal vloerkleed op maat Linna kleur beige
trendhopper sisal vloerkleed op maat Linna kleur grijs
 

Linna – vloerkleed op maat

Materiaal: 100% sisal. Vloerkleed Linna is daardoor oersterk en slijtvast.
Pool: Linna is een vloerkleed dat laagpolig is, want sisal wordt strak gevlochten. De stevige vezel ontstaat uit geperst en gedroogde Agave-blad dat wordt gesponnen tot weefgaren. Met Trendhopper-vloerkleed Linna maak je een duurzame keuze, want sisal is puur natuur.
Vormen: van sisal tapijt Linna kunnen wij voor jou een loper, vierkant, rechthoekig, ovaal en rond vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 4 meter breed en 15 meter lang. (marge i.v.m. op maat snijden: 395 x 1485 cm)
Randafwerking: een band in 14 kleuren variërend van natureltinten tot grijstonen en enkele kleuren. Jij kiest de kleur die je het mooist vindt bij jouw beige Linna of grijze Linna-vloerkleed.
Kleur: vloerkleed Linna is een gemêleerd kleed door de natuurlijke tinten van de sisal. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in 2 kleuren: beige vloerkleed Linna, vloerkleed grijs Linna.

trendhopper groen vloerkleed op maat mango
mango roestbruin vloerkleed op maat van trendhopper
Mango vloerkleed op maat in pastelkleuren bij trendhopper
mango vloerkleed bruin op maat bij trendhopper
 

Mango – vloerkleed op maat

Materiaal: 100% Australische wol. Vloerkleed Mango voelt daardoor warm aan je voeten en is goed te reinigen.
Pool: Mango is een laagpolig vloerkleed. De wol wordt strak geknoopt tot kleine vierkantjes die ogen als een soort bolletjes. Hierdoor pilt dit wollen tapijt amper. Ook al is Mango strak geknoopt; door de wol voelt dit vloerkleed fijn aan je voeten. Bovendien maak je met Trendhopper-vloerkleed Mango een duurzame keuze, want wol is puur natuur.
Vormen: van wollen vloerkleed Mango kunnen wij voor jou een loper, vierkant of rechthoekig vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 15 meter lang (marge i.v.m. op maat snijden: 1485 cm) en standaard 2 meter breed. Bonus: Mango kun je zo breed maken als je maar wilt. Met een zogeheten lasnaad (onzichtbaar aan de bovenkant van het karpet) maken we meerdere Mango’s voor je aan elkaar.
Randafwerking: standaardbies in de kleur die het beste past bij jouw Mango-vloerkleed. Deze bies zie je niet aan de bovenkant van het karpet.
Kleur: vloerkleed Mango is er zowel als effen als gemêleerd kleed. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in 17 kleuren, waaronder: zwart vloerkleed Mango, okergeel vloerkleed Mango, vloerkleed beige Mango, vloerkleed beige mix Mango, vloerkleed taupe multi Mango, vloerkleed roestbruin Mango, vloerkleed bruin 17 Mango, vloerkleed pasteltinten Mango.

Trendhopper rond vloerkleed op maat rovinj kleur groen
Trendhopper ovalen vloerkleed op maat rovinj kleur okergeel
Trendhopper vloerkleed op maat rovinj kleur rood
Trendhopper vloerkleed op maat rovinj kleur donkerblauw
 

Rovinj – vloerkleed op maat

Materiaal: chenillegaren bestaande uit 34% katoen, 33% polyester en 33% acryl. Hierdoor oogt Rovinj doorleefd, zoals een mooi vintage vloerkleed. En je verwacht het misschien niet van een laagpolig tapijt, maar Rovinj voelt fluweelzacht en houdt warmte goed vast. Ook is dit karpet prima te reinigen.
Pool: Rovinj is dus een laagpolig vloerkleed. Het tapijt is daarmee ideaal voor onder je eettafel. Het mooie reliëf dat je in het vloerkleed ziet en voelt, ontstaat door de manier waarop chenillegaren wordt gemaakt.
Vormen: van vloerkleed Rovinj kunnen wij voor jou een loper, vierkant, rechthoekig, ovaal en rond vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 3 meter 10 breed en 15 meter cm lang (marge i.v.m. op maat snijden: 305 x 1485 cm)
Randafwerking: het Rovinj-vloerkleed wordt omgevouwen, waardoor je geen rand ziet bij dit karpet.
Kleur: vloerkleed Rovinj is een effen kleed. De lichtval op chenillegaren zorgt dat je steeds een ander kleurverloop in dit kleed ziet. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in 8 kleuren, onder andere: vloerkleed groen Rovinj, vloerkleed grijs Rovinj, donkerblauw vloerkleed Rovinj, okergeel vloerkleed, rood vloerkleed Rovinj.

Trendhopper vloerkleed op maat Vernissage kleur blauw
Trendhopper rond vloerkleed op maat Vernissage kleur oranje
Trendhopper ovalen vloerkleed op maat Vernissage kleur goud
Trendhopper grijs vloerkleed op maat Vernissage
 

Vernissage – vloerkleed op maat

Materiaal: 100% polyester. Vloerkleed Vernissage is daardoor onderhoudsvriendelijk.
Pool: Vernissage is een hoogpolig vloerkleed. De dunne, polyester draden zijn dichtgeknoopt en zitten dus dicht tegen elkaar aan. Hierdoor voelt dit Trendhopper-vloerkleed heel dik aan. Het ragfijne garen glanst subtiel. Met dit vloerkleed haal je het hotelgevoel in huis.
Vormen: van polyester tapijt Vernissage kunnen wij voor jou een loper, vierkant, rechthoekig, ovaal en rond vloerkleed maken.
Maten: minimaal 1m2, maximaal 4 meter breed en 15 meter lang. (marge i.v.m. op maat snijden: 395 x 1485 cm)
Randafwerking: standaardbies in de kleur die het beste past bij jouw Vernissage-vloerkleed past. Deze bies zie je niet aan de bovenkant van het karpet.
Kleur: vloerkleed Vernissage is een effen kleed. Het kleurverloop hangt af van de lichtval op het glanzende garen. En de kleurvleug verandert als je over het tapijt veegt. Dit Trendhopper-vloerkleed kun je kopen in 12 kleuren, waaronder: vloerkleed blauw Vernissage, oranje vloerkleed Vernissage, vloerkleed goud Vernissage, vloerkleed grijs Vernissage, vloerkleed antraciet Vernissage, vloerkleed beige Vernissage, vloerkleed zwart Vernissage.

Trendhopper-vloerkleden op maat kopen

Bekijk hier alle vloerkleden van Trendhopper die je op maat kunt laten maken en kies jouw vloerkleed op maat. Show je ons hoe het vloerkleed bij jou thuis staat? Post je foto op Instagram of Facebook met #trendhopperthuis