Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar

Winnaar bank Bali of Talbot

Zo dan, jullie zien zo’n nieuwe bank blijkbaar wel zitten; we kregen super veel reacties op onze bankwinactie. De winnaar van de Bali of Talbot bank t.w.v. € 800,- is willekeurig geselecteerd: Milou Simmers. Zij kreeg hierover bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Lees hier de actievoorwaarden.

Bekijk hier alle modellen en opties qua stoffering van bank Bali en bank Talbot.

Winnaar Historverf ‘Quiet Clearing’

Leuk om via de Instagram(hash)tags #trendhopperthuis en @trendhopper foto’s te zien van ruimtes die jullie een lik verf willen geven. Thanks voor het delen!
De winnaar die de kwast ter hand kan nemen, is: Hilke van @by.hilke. Deze winnaar maakten we ook bekend via Instagram Stories. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, actievoorwaarden. [pdf].
Beste Hilke, reageer je zo snel mogelijk en voor 13 juni? Anders zijn wij genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Winnaars Jamee bijzettafels

Jullie gingen lekker los met de emoji’s; super lollig. Winnaars kiezen was flink lastig. Deze 3 mensen showden hun enthousiasme super enthousiast en zijn de winnaars: Wilma Jansen (@huisjeboompjeboys) Sanne (@thisgreatnewhome) en Marinka Bloemendal (@Marinka.lettink / @marinkabloemendal). Hun namen maakten we ook bekend onder de winactie op Facebook en Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Niet gewonnen? Niet getreurd, want regen of zonneschijn, binnen-/buitentafeltje Jamee kan er ook voor jou altijd voor je zijn: bekijk Jamee in de webshop.