Menu
  • Altijd een Trendhopper in de buurt
  • Gratis afhalen bij jouw Trendhopper
  • Veel artikelen direct leverbaar
3.Trendhopper interieurinspiratie voor een thuisoase in aardetinten

Interieurinspiratie: een thuisoase in aardetinten

Een interieur waar je je zen kunt voelen én plezier kunt hebben. Klinkt goed hè? Hier vind je alles over deze woonstijl. Met een dosis interieurinspiratie in de vorm van inspiratieplaatjes en tips van onze styliste en flink wat plaatjes, creëer jij thuis ook zo’n plezierige thuisoase in aardetinten.

Feel de vibe

Doe je ogen dicht en stel je voor: je bent vlakbij een stad, omringd door natuur. Plots zie je een huis. Je loopt naar binnen. De inrichting verrast je: vrolijk, relaxt... interessant! Hier is gekozen voor elegante klasse, maar overduidelijk ook voor comfort. Er wordt geleefd. Met de dag. Het is een oase van rust met volop ruimte voor amusement.

Do you feel the vibe? Dit interieur is een kameleon; het geeft je waar je behoefte aan hebt. Het is een woonstijl die uitnodigt tot ontmoeten én ontspannen. Een inrichting in deze stijl is kalm en krachtig tegelijk: warm, tijdloos en energiek, maar ook licht, modern en sereen.

Trendhopper thuisoase is een sereen en intrigerend interieur
Trendhopper thuisoase is een warm en licht interieur
Trendhopper thuisoase is een energiek en kalm interieur
Trendhopper thuisoase is een interieur met natuurlijke elegantie
 

Meubels en accessoires v.l.n.r. op de foto’s (verkrijgbaar zolang in collectie en de voorraad strekt): bank Juno, vloerlamp Rolf, wanddecoratie Rhythm of the city 019, bank Gibbs, vloerlamp Bodin, vitrinekast uit meubelserie Gaya, bijzettafelset Talence roze/bordeaux, salontafel Viby, bijzettafel Fiby, rond vloerkleed Bodil lichtgrijs 21, eetkamerstoel Geo, ronde eetkamertafel Ubud, dressoir uit meubelserie Gaya, diversen decoratie, bijzettafelset Talence taupe/grijs, vloerkleed Mango bruin 17, bank Jakarta, koeienhuid Hiya licht, vloerlamp Bjarki

 

Styling: interieur voor feestjes en cocoonen

Cocoonen of feestje geven; deze woonstijl leent zich ervoor. Het is rustig en dynamisch tegelijk door de vormen en materialen van de meubels en accessoires en het trendy, aardse kleurenpalet. Een uitgebalanceerde sfeercombinatie. Wil jij wel wonen in zo’n sfeer? We vertellen je alles over de styling!

Tips van de Trendhopper-styliste

Wat heb je nodig om de kalme energie van deze Trendhopper-woonstijl bij jou thuis te creëren? De Trendhopper-styliste deelt het geheim van de smid. Hieronder haar tips voor kleurgebruik, meubels en accessoires voor jouw eigen thuisoase.

Tip 1: aardetinten voor jouw thuisoase

Best bijzonder hè, wat een uitgesproken kalmte er van dit kleurrijke interieur uitgaat. Vrolijkmakend en toch zo rustgevend. Evenwichtig gebruik van aardetinten does the trick in deze thuisoase. Met tip 1 van de Trendhopper-styliste weet jij hoe je thuis dezelfde balans kunt creëren.

Kies voor enkele aardse kleuren en gebruik tinten die daarvan zijn afgeleid. Wissel lichte, frisse en diepe, warme tinten af, zodat een kalme energie ontstaat. Om de kalme energie te bereiken die je op de inspiratieplaatjes ziet, voer je het kleurgebruik overal in door. Dus niet alleen in je muurverf, maar ook in meubels en accessoires. Zo ontstaat een kleurenpalet dat speels, maar rustig is.

In deze woonstijl zie je kleuren van het land, de zee en de lucht: spicy terratinten variërend van vuurrood of steenrood en marrakech roze tot Sienna oranje en helder mint, mistig blauw tot diep oceaangroen, aangevuld met neutrale naturellen, zoals wolkig wit, aardebruin en gitzwart. Concreet zijn dat deze Histor-kleuren:

Histor Leeuw S3040 Y50R
Histor Paraat S2020 B30G
Histor Evolutie-S6020-B70G
Histor Pool S1010 B30G
Histor Pandora S3040 Y80R
Histor Hoornwit 0601 R78B
Histor Cranberry 1081 Y86R
 

Tip 2: selectief met meubels en accessoires

Over het inrichten zegt de styliste: “Liever mooi dan meer. Hou dat in gedachten bij het inrichten van jouw thuisoase. Het is dé truc om dit interieur sereen, maar ook intrigerend te maken. Kies meubels en accessoires heel weloverwogen en let op vorm, materiaal en kleur. Dan creëer je beweging en bewaar je de rust.”

- Vorm: eenvoudige, elegante silhouetten geven rust in huis. Denk: geometrisch of aan de natuur ontleend.
- Materiaal: mix talloze texturen voor dynamiek in je interieur. Denk: gefabriceerd glad glas en robuust metaal, classy glanzende details en rustgevende matte vlakken en natuurlijke elementen als sfeervol hout en warme wol.
- Kleur: creëer een geheel dat in balans is. Denk: meubels en accessoires in tinten en tonen van de kleuren op je muren met soms een vlammend accent.

Inspiratie voor jouw thuisoase

Inspiratie voor de wereldse woonstijl die jouw thuisoase kan worden.

Mix materialen

Combineer hout en staal in een eettafel van Trendhopper
Combineer zachte velvet Geo stoel van Trendhopper met vazen van glas en keramiek
Neem een koeienhuid als vloerkleed Hier Hiya van Trendhopper
Volg de trend en gebruik droogbloemen in je interieur
Combineer woonkussens van zachte weefsels en fake fur
 

Meubels en accessoires v.l.n.r. op de foto’s (verkrijgbaar zolang in collectie en de voorraad strekt): ronde eetkamertafel Ubud, eetkamerstoel Geo, vazen van glas en keramiek, droogbloem venkel, koeienhuid Hiya licht, vloerlamp Bjarki, bijzettafelset Talence taupe/grijs, kunstbloem, vazen zwart en roze, bank Gibbs, bijzettafelset Talence roze/bordeaux, rond vloerkleed Bodil lichtgrijs 21, diverse woonkussens, vloerlamp Bodin

Selecteer silhouetten

Ribbels en pluimen met Trendhopper vloerkleed en droogbloemen
Curvy en visgraat met Trendhopper dressoir en accessoires
Rond naast recht met Trendhopper vazen
Geometrische vormen in Trendhopper tafeltjes en verlichting
Rond en robuust met Trendhopper tafeltjes
Aaibaar zacht met Trendhopper eetkamerstoel velvet
 

Meubels en accessoires v.l.n.r. op de foto’s (verkrijgbaar zolang in collectie en de voorraad strekt): bijzettafelset Talence taupe/grijs, kunstbloem, vazen zwart en roze, vloerkleed Mango bruin 17, bank Jakarta, dressoir uit meubelserie Gaya, props en diverse decoratie, bijzettafel Nonza, vloerlamp Bodin, salontafel Nonza, bijzettafelset Talence roze/bordeaux, vitrinekast uit meubelserie Gaya, rond vloerkleed Bodil lichtgrijs 21, eetkamerstoel Geo.

Creëer een kleurenpalet van tinten en tonen

Inspiratie voor jouw thuisoase: kies aardetinten voor je interieur
In Trendhoppers thuisoase interieur zie je kleuren van land zee en lucht
Combineer mistige en pittige kleuren in jouw thuisoase interieur
Tip voor kleurgebruik is het door te voeren op muren en in meubels accessoires
Trendhopper tip neutrale naturellen brengen rust
Trendhopper tip gebruik zwart als omlijsting of detail
Inspiratie: een kleurrijk en kalm interieur in aardetinten
Trendhopper tip mix mat en glans voor stijlvolle klasse
 

Meubels en accessoires v.l.n.r. op de foto’s (verkrijgbaar zolang in collectie en de voorraad strekt): eetkamerstoel Geo, ronde eetkamertafel Ubud, behangcirkel van BNwalls, bijzettafel Nonza, bank Juno, zwarte vaas Hades, roze vaas Matty, droogbloem venkel, wanddecoratie Rhythm of the city 019, bank Gibbs, diverse woonkussens, rond vloerkleed Bodil lichtgrijs 21, vloerlamp Bodin, bijzettafelset Talence roze/bordeaux, vitrinekast uit meubelserie Gaya, diverse kandelaars, dressoir uit meubelserie Gaya, props en diverse decoratie, bijzettafel Fiby

Trendhopper – van trends naar thuis

De keuzes die de Trendhopper-styliste maakt bij het creëren van woonstijlen komen niet uit de lucht vallen. Je bent je er misschien niet altijd bewust van, maar veel woonstijlen zijn gebaseerd op trends die inspelen op onze behoeftes. Net als stylisten all over the world mixt de Trendhopper-styliste die kunstig met haar eigen stijl. Zo ontstaan steeds weer nieuwe, fijne woonstijlen waarmee wij jullie interieurfans kunnen inspireren. Zo gaan we bij Trendhopper van trends naar thuis.

Over het ontstaan van deze thuisoase in aardetinten zegt de Trendhopper-styliste: “Thuis is de plek waar veel gebeurt, terwijl je er ook tot rust moet kunnen komen. Vanuit die gedachte wilde ik een interieur neerzetten dat geeft wat je nodig hebt en interessant blijft. Een inrichting waarin je zowel natuurlijke kalmte als een stadse energie ervaart. Een thuisoase waarin je je alleen kunt terugtrekken, maar ook met veel plezier kunt samenzijn.”

Als je goed kijkt, herken je actuele trendelementen in de inspiratie voor thuisoase-interieur. Kleurtrend New neutrals en interieurtrend New Scandic bijvoorbeeld, waarin verzadigde natuurtinten onderdeel worden van een kleurenpalet van lichte neutralen. En waarin naast kleuren ook met materialen, texturen en vormen wordt gespeeld voor een rustige sfeer en warmte in het interieur.

Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook voor meer inspiratie en acties. Ga je zelf stylen? Show ons op social hoe jouw thuisoase in aardetinten is geworden! Gebruik #trendhopperthuis. Misschien zie je jouw foto’s wel terug op onze website of in de Trendhopper-feed.