:
Menu
inspiratie en style tips van trendhopper:wanddecoratie #wandplanken #muurdecoratie

Wanddecoratie style je zo

Heb jij dat ook? Zodra de lente in het land is, de zon zich meer laat zien, krijg je zin om in je huis aan de slag te gaan. Schoonmaken, opruimen en natuurlijk: je interieur opnieuw stylen. Voor wie ook voorjaarskriebels heeft: op deze pagina interieuradvies over muurdecoratie met wandplanken inclusief tips van onze styliste: zo style je decoratie op wandplanken.

Inspiratie muurdecoratie met wandplanken

Wanddecoratie is hot. We hangen onze muren vol met mooie collages van verschillende accessoires. We combineren wandplanken met posters, foto’s en lampen stylen de wandplanken met dierendecoratie, vazen, planten en dierbare spullen tot muurdecoraties die steeds interessant blijven. We hebben heel veel mooie voorbeelden. Dus alsjeblieft: inspiratie voor de wanddecoratie met wandplanken in jouw woonkamer.

inspiratie trends tips van trendhopper: wandplank Mario en accessoires in het lente interieur
inspiratie trends tips van trendhopper: wandplank Mario en accessoires in het lente interieur
inspiratie trends tips van trendhopper: wandplank Mario en accessoires in het lente interieur
inspiratie trends tips van trendhopper: wandplank Mario en accessoires in het lente interieur
 

Tips decoratie op wandplanken

Op deze pagina inspireren we je met voorbeelden van decoratie op wandplanken. Benieuwd hoe je wandplanken op verschillende manieren kunt stylen? Met deze tips style je jouw wanddecoratie zoals de Trendhopper stylist:

Stap 1: de sfeer wordt mede bepaald door de type wandplanken. Deze wandplanken Mario met metalen omlijsting zijn een mooie, stoere basis. Zie je dat daarnaast het aantal wandplanken en de manier waarop je die muurplanken ophangt een ander beeld oplevert? Heb je veel te showen, kies dan voor meerdere planken om een propperige styling te voorkomen.

Stap 2: style de decoratie op wandplanken. Op de foto’s zie je 2 typen styling terug. In de ene styling zijn vooral planten en vazen gecombineerd. In de andere styling zie je meer dierendecoratie. Beelden zeggen meer dan woorden; je ziet het effect van woonaccessoires!

Tips voor als je thuis aan de slag gaat met styling op wandplanken. Want: welke woonaccessoires zet je op jouw wandplanken en hoe zet je die accessoires neer?
• kies een kleurenthema om eenheid te creëren. Onze styliste speelde met kleuren en tinten uit de Tropical Cool-styling, waardoor het allemaal bij elkaar past. Rustiger is toon-op-toon: accessoires in verschillende tinten van één kleur. Ook dat beeld is interessant. Je ogen gaan als vanzelf op ontdekkingsreis om alle elementen te onderscheiden.
• kies voor groeperen of mixen. Accessoires kun je gegroepeerd óf gemixt tentoonstellen op wandplanken. Het heeft allebei z’n charme.
• varieer in hoogte. Selecteer accessoires van verschillende formaten, zodat een speels beeld ontstaat.
• zorg voor verschillende materialen en texturen. Bedenk welke materialen goed bij elkaar passen. Maak bijvoorbeeld een bijzondere mix met hout en metallic. Of breng je wandplank letterlijk tot leven met natuurlijke elementen, zoals planten en dierendecoratie.

Wanddecoratie kopen

Wil jij deze lente je interieur opfrissen met mooie muurdecoratie? Bij Trendhopper kun je heel veel wanddecoratie kopen:
wandplanken Mario: om heel veel mooie woonaccessoires op uit te stallen.
• wanddecoratie Bicycle: een fiets als eyecatcher.
wijnrek Napels: wijnflessen als decoratie aan je muur.
wijnrek Verona: om naast je beste wijnen ook je mooiste glazen in te showen.
Spiegel Sienna: geeft in samenspel met het lentezonnetje mooie reflecties

inspiratie voor wanddecoratie en muurdecoratie bij trendhopper_wandplank mario
inspiratie voor wanddecoratie en muurdecoratie bij trendhopper_spiegel sienna
inspiratie voor wanddecoratie en muurdecoratie bij trendhopper_wijnrek verona
inspiratie voor wanddecoratie en muurdecoratie bij trendhopper_wijnrek napels
inspiratie voor wanddecoratie en muurdecoratie bij trendhopper_wanddeco bicycle2
 

Interieurtrends deze lente

In deze wanddecoratie zie je duidelijk de interieurtrends van deze lente terug:
- Lentetrend 1: colorblocking met patronen. Terug te zien in de tropische kleuren en geometrische vormen.
- Lentetrend 2: botanical / jungle. Ze blijven nog even: planten en dieren.
Kom meer te weten over deze interieurtrends voor de lente op de inspiratiepagina Inspiratie voor een lente-interieur: trends en tips.

Show jouw lente-interieur

Deel je jouw lente-interieur met ons? Tag ons op Facebook of Instagram